Antena Meniu Search
x

Video Fostul șef al Serviciului Permise Suceava, eliberat după şase luni de arest. Avocat: "S-a apropiat limita de 180 de zile, iar procurorii DNA nu au reuşit să finalizeze dosarul"

După șase luni petrecute în arest, fostul șef al Serviciului Permise Suceava, Radu Obreja, cel care este considerat capul fabricii de permise ilegale, a fost eliberat. Acesta a refuzat să dea orice declarație, iar avocatul lui susține că este nevinovat.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 19.05.2021, 09:30

Vezi și

"Domnule Obreja, este adevărat ce zic procurorii DNA? 

Cum v-am zis, deocamdată nu dă nicio declaraţie. Va da declaraţii în faţa instanţelor de judecată.

Sunt totuşi înregistrări, fotografii cu dumneavoastră cum luaţi mită.

Domnule Obreja, cât costa un examen?"

Pe acelaşi subiect

Radu Obreja nu le-a răspuns jurnaliștilor. A grăbit pasul şi a urcat repede în maşina avocatului. 

Andreea Petrescu: "După şase luni de zile petrecute în arestul IPJ Suceava Radu Daniel Obreja a fost eliberat în această seară. Este practic ultimul dintre cei care au fost reţinuţi în lotul de permise de la Suceava".

Avocatul lui Obreja susține însă că timpul petrecut de clientul său în arest a fost exagerat de mare și că aceasta eliberare este una de conjunctură.

Un dosar nefinalizat

Bogdan Voronca, avocat: "S-a apropiat limita de 180 de zile procurorii DNA Suceava nu au reuşit să finalizeze dosarul, e un dosar de amploare urmează să se efectueze cercetări".

Avocatul fostului şef de la permise în Suceava spune că Radu Obreja este nevinovat şi este convins că va demonstra asta în instanță.

Bogdan Voronca, avocat: "Nu are ce să recunoască nu a săvârşit infracţiunile de care face vorbire DNA şi tocmai de aceea el se va apăra cu mijloacele legale. Dacă am fi avut un dosar probabil am fi avut un rechizitoriu".

Radu Obreja este cercetat în trei dosare de DNA, după ce procurorii au descoperit o fabrica de permise auto ilegale la Suceava. Cei care vroiau să ia examenul pentru permisul auto plăteau și câteva mii de euro, bani care ajungeau la Obreja si la alți angajați de la serviciul de Permise, polițiști examinatori si instructori auto.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Fostul șef al Serviciului Permise Suceava, eliberat după şase luni de arest. Avocat: "S-a apropiat limita de 180 de zile, iar procurorii DNA nu au reuşit să finalizeze dosarul"