Antena Meniu Search
x

Doi frați proxeneți din Vaslui riscă 600 de ani de închisoare în Spania. Proxeneți le torturau pe prostituate și câștigau chiar și 10.000 de euro într-o noapte

Doi frați proxeneți din Vaslui riscă 600 de ani de închisoare în Spania după ce au fost acuzați că au creat o rețea vastă de prostituție și că torturau femei.

Doi frați proxeneți din Vaslui riscă 600 de ani de închisoare în Spania

Doi frați proxeneți din Vaslui riscă 600 de ani de închisoare în Spania după ce au fost acuzați că au creat o rețea vastă de prostituție și că torturau femei.

Cei doi frați sunt acuzați fapte înfiorătoare comise în Spania, acolo unde au torturat zeci de femei, în special românce aduse în localitatea Oviedo pentru a se prostitua.

Potrivit presei din Spania, fiecare dintre cei doi frați și-a introdus bile metalce în penis pentru a provoca dureri femeilor pe care le violau.

De pe urma fetelor care practicau cea mai veche meserie din lume, indivizii obțineau în fiecare noapte peste și 10.000 euro.

Pe acelaşi subiect

Judecați de Tribunalul provincial din Oviedo, proxeneții sunt acuzați de trafic de ființe umane, proxenetism, spălare de bani.

Una dintre victime a povestit că unul dintre frați, Cristian Săndulache, a amenințat-o că îi va incendia mama și bunica, în vreme ce Sebastian Săndulache i-a spus că îi va viola sora mai mică.

Potrivit presei iberice, unele dintre prostituate au rămas însărcinate în urma abuzurilor sexuale, însă au fost forțate să facă avort.

Pentru a renunța la sarcină, femeile au revenit în România, cu toate că erau însărcinate în mai mult de 15 săptămâni, notează ziarulromanesc.net.

O altă victimă a povestit că unul dintre frați a snopit-o în bătaie și o săptămână nu s-a mai putut ridica din pat. Mai apoi, frații i-ar fi tăiat unul dintre brațe cu o sabie de samurai.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Doi frați proxeneți din Vaslui riscă 600 de ani de închisoare în Spania. Proxeneți le torturau pe prostituate și câștigau chiar și 10.000 de euro într-o noapte