Antena Meniu Search
x

Șoferul cu BMW de la Botoșani care a bătut un bărbat și i-a distrus mașina a fost prins și reținut de Poliție (Video)

Șoferul începător cu BMW de la Botoșani, care a bătut un bărbat și i-a distrus mașina cu o bâtă de baseball, a fost prins de Poliție și reținut.

Șoferul începător cu BMW de la Botoșani, care a bătut un bărbat și i-a distrus mașina cu o bâtă de baseball, a fost prins de Poliție și reținut.

Tânărul în vârstă de 18 ani, din satul Balta Arsă, a fost reținut pentru 24 de ore sub acuzațiile de distrugere, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit Poliției, totul a început în momentul în care un bărbat de 68 de ani, din Botoșani, aflat la volanul unui autoturism marca Renault Clio, înmatriculat în Franța, nu s-a asigurat la schimbarea benzii și a intrat în plin în BMW-ul condus de tânărul de 18 ani.

Pe acelaşi subiect

Enervat la culme de faptul că bărbatul de 68 de ani i-a lovit mașina, acesta a sărit la bătaie.

În Renault se mai aflau soția șoferului, dar și nepoata celor doi.

După ce l-a lovit pe bărbat de mai multe ori cu pumnii, tânărul a scos din portbagajul BMW-ului său o bâtă de baseball și a spart luneta celeilalte mașini.

Soferul cu BMW din Botosani a sarit la bataie imediat dupa ce soferul cu Renault i-a lovit masina

În acel moment, martorii au intervenit și au reușit să îl oprească pe cocalarul cu BMW.

De asemenea, oamenii au sunat la numărul unic de urgență 112, iar la fața locului a intervenit un echipaj al Poliției, dar și o ambulanță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Șoferul cu BMW de la Botoșani care a bătut un bărbat și i-a distrus mașina a fost prins și reținut de Poliție (Video)