Antena Meniu Search
x

Video Frățiorii dispăruți în Caraș-Severin și căutați de un sat întreg au plecat de acasă după ce ar fi fost bătuți de tatăl lor

Ies la iveală detalii teribile în cazul celor doi frăţiori dispăruţi miercuri seară din Caraş-Severin şi căutaţi fără încetare de un sat întreg şi sute de forţe de ordine. Potrivit poliţiştilor, cei doi copilaşi au plecat de acasă după ce ar fi fost bătuţi de tatăl lor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.06.2021, 12:05

Frățiorii dispăruți în Caraș-Severin și căutați de un sat întreg au plecat de acasă după ce ar fi fost bătuți de tatăl lor - Observator

De miercuri seară, de când a fost anunţată dispariţia, sute de oameni au început să-i caute cu disperare pe cei doi fraţi. O noapte întreagă, apoi încă o jumătate de zi. După 18 ore, Florin, în vârstă de 5 ani, şi surioara lui Maria, de 3 ani, au fost găsiţi de un pădurar. Omul i-a văzut pe marginea unui drum, la 8 kilometri de casă, şi a sunat la 112.

Erau teferi, chiar dacă au dormit o noapte în frig, sub cerul liber. Doar norocul a făcut să nu fie atacaţi de animale, având în vedere că au înnoptat într-o zonă de munte, cu pădure deasă.

Nu era pentru prima dată când Florin şi Maria fugeau de acasă. O mai făcuseră de câteva ori și s-a bănuit că motivul din cauza căruia cei doi fugeau era abuzul. O ipoteză, confirmată astăzi de polițiști, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorilor.

Potrivit IPJ Caraș-Severin, cei doi copii au plecat de acasă după ce ar fi fost bătuți de tatăl lor. 

Pe acelaşi subiect

"În urma verificărilor efectuate de polițiști cu privire la situația celor doi frați dispăruți și găsiți în cursul zilei de ieri, 03 iunie, s-a stabilit că aceștia au plecat de la domiciliu după ce ar fi fost agresați fizic de tatăl lor. În acest caz, polițiștii s-au autosesizat și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de rele tratamente aplicate minorilor, efectuând cercetări în vederea tragerii la răspundere penală a persoanelor vinovate. 

Până în momentul de față, Poliția nu a fost sesizată cu privire la astfel de fapte în legătură cu cei doi minori. Minorii au fost preluați de reprezentanți ai Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Caraș-Severin, pentru a dispune măsuri conform competențelor instituționale. 

Mulțumim reprezentanților mass-media pentru mediatizare și cetățenilor și voluntarilor pentru implicare în soluționarea acestui caz", au transmis polițiștii într-un comunicat.

Frații din Mehadia, căutaţi neîncetat de sute de oameni

Remintim că Florin şi surioara lui Maria, cu vârste de 5 şi 3 ani, au dispărut de acasă seara trecută, din satul Globurău, comuna Mehadia, judeţul Caraş Severin. Forțe impresionante, printre care și un elicopter, au fost implicate în acțiunea de căutare a celor doi micuţi.

Cei doi frățiori au fost căutaţi de sute de polițiști, jandarmi, pompieri militari, reprezentanți ai Salvamont, pădurari, dar și voluntari.

Zona din proximitate a fost survolată de un elicopter, iar la fața locului au fost aduși inclusiv câini antrenați în misiuni de căutare-salvare.

Dispariția celor doi frați Florin Gheorghe Frăţilă, de 5 ani și Maria Magdalena Frăţilă, de 3 ani, a fost anunțată imediat după miezul nopții, când polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Mehadia au fost sesizați despre faptul că în cursul serii, în jurul orei 20.00, cei doi copii au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit.

„Astăzi, 03 iunie, la ora 00.10, polițiști din cadrul Secției 4 Poliție Rurală Mehadia au fost sesizați despre faptul că în cursul serii, în jurul orei 20.00, Frățilă Florin Gheorghe, de 5 ani, și Frățilă Maria Magdalena, de 3 ani, au plecat de la domiciliu și nu au mai revenit până în prezent”, a transmis IPJ Caraș-Severin.

Poliția a făcut un apel și la cetățeni, pe care i-a rugat să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze 112, dacă pot furniza informații cu privire la cei doi minori.

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Iulia Pop - 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Frățiorii dispăruți în Caraș-Severin și căutați de un sat întreg au plecat de acasă după ce ar fi fost bătuți de tatăl lor