Antena Meniu Search
x

Video Fricile omului de rând sau criza relaţiilor în pandemie, câteva din temele noului volum de poezii lansat de scriitorul Răsvan Popescu

Bookfest, fiecare carte spune o poveste. Printre zecile de volume interesante prezente la târgul de carte din Capitală se află şi volumul "Protestul brazilor de Crăciun", al lui Răsvan Popescu. Este o poveste a omului modern, pe care scriitorul o prezintă în versuri. 

de Redactia Observator

la 05.06.2022, 09:55

Vezi și

Fricile omului de rând, suferinţele climatice sau criza relaţiilor în pandemie sunt doar câteva dintre temele abordate de scriitor în cel mai recent volum al său. 

Răsvan PopescuMă inspiră lucrurile de zi cu zi, plecând de la lucruri comune şi mergând către sensuri mai adânci. Ăsta este pariul meu. Pot din teme cotidiene să încerc să fac poezie. 

Răsvan Popescu şi-a descoperit talentul de scriitor de poezie în urmă cu câţiva ani. Prin textele sale reuşeşte să sensibilizeze fiecare cititor. Spre deosebire de publicaţiile anterioare, cel mai recent volum al scriitorului prezintă o altă latură a sa. 

Vasile Burlui, scriitor: Această revoltă a brazilor de Crăciun este până la urmă o revoltă a fiinţei umane abandonate într-o societate care devine aproape ostilă. 

Pe acelaşi subiect

Tema volumului este transmisă chiar din titlu. 

Răsvan Popescu: Un obicei al nostru nefericit de a despodobi ceea ce tot noi am împodobit şi de a arunca la gunoi ceea ce tot noi am făcut centrul casei, centrul familiei, într-un anumit moment. 

Cartea semnată de Răsvan Popescu este disponibilă la festivalul de carte Bookfest până în această seară, la ora 20.00

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Fricile omului de rând sau criza relaţiilor în pandemie, câteva din temele noului volum de poezii lansat de scriitorul Răsvan Popescu