Antena Meniu Search
x

Scriitorul Răsvan Popescu a lansat un nou volum de poezii. Ce mesaj transmite prin versurile sale

"Protestul brazilor de Craciun" este titlul ultimului volum de poezii scris de Răsvan Popescu. Fostul preşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului, cunoscut în special pentru romane şi scenarii de film, şi-a descoperit de câţiva ani talentul de scriitor de poezie.

de Redactia Observator

la 02.04.2022, 15:52

Vezi și

Poetul Răsvan Popescu s-a întalnit la Iaşi cu admiratorii poeziei. Înainte de lansarea oficială a volumului "Protestul brazilor de Craciun", au luat cuvântul criticii literari şi reprezentanţi ai scriitorilor din toată ţara. 

Marius Chelaru, critic literar: Cartea aceasta este cumva, dacă vrem, ca o suită de frame-uri care se pot adăuga într-un scenariu. Pleacă de la zilele acelea frumoase, în care simţi că eşti într-un rai, în care mama, mama lui, aici, are grijă de tine, te duce în parc. Şi dintr-odată, parcă aşa, ca un fulg, cum spunea Jacques Brel, o duci tu pe mama în parc. 

"Este o carte de poezie foarte frumoasă, acroșantă"

Cassian Maria Spiridon, Uniunea Scriitorilor din Romania, filiala Iași: Este o carte de poezie foarte frumoasă, acroşantă, efectiv, te încântă să o citeşti. 

Răsvan Popescu a vorbit despre mesajul pe care doreste să-l transmită. 

Răsvan Popescu, scriitor: Scriu despre căutarea lui Dumnezeu pe Internet, de exemplu, scriu despre omul înstrăinat de Dumnezeu, dar scriu şi despre criza relaţiilor în pandemie, lucruri de dată recentă, nu? 

Răsvan Popescu, fost preşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a spus că nu se va opri din a scrie poezii şi că de fiecare dată va pune pe hârtie fix ceea ce gândeşte, ceea ce simte, ceea ce trăieşte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Scriitorul Răsvan Popescu a lansat un nou volum de poezii. Ce mesaj transmite prin versurile sale