Antena Meniu Search
x

Un accident teribil l-a băgat în comă, la Iași. După o lună de agonie, Gabriel s-a stins pe patul de spital

Gabriel Șurubariu, un tânăr de 19 de ani rănit grav într-un accident teribil produs în Iași, a murit după o lună de agonie. Tânărul s-a stins zilele trecute, la spital.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 04.08.2020, 09:39

Gabriel Șurubariu a murit după un accident teribil, în Iași
Un accident teribil l-a băgat în comă, la Iași. După o lună de agonie, Gabriel s-a stins pe patul de spital - Facebook
  • Gabriel intrat în comă, imediat după accident, iar familia a sperat că își va reveni.
  • Din păcate, băiatul a murit la spital, după o lună de agonie.

Băiatul de 19 ani, din localitatea Borzești, comuna Ungureni, județul Botoșani, a murit după un accident cumplit în care a fost implicat, în urmă cu o lună, la Iași.

Tânărul se afla într-o mașină al cărei șofer a încercat să evite impactul cu un câine care i-a ieșit în față, a tras de volan și s-a izbit într-un cap de pod.

Gabriel intrat în comă, imediat după accident, iar familia a sperat că își va reveni.

Din păcate, s-a stins pe patul de spital.

"Nu am avut ocazia să petrecem mult timp împreună, dar pentru minutele pe care am avut ocazia să le petrec lângă tine, pot spune că eşti un om minunat care merita să-şi trăiască viața, să facă tot ce-şi doreşte. Îmi pare rău. Sper ca acolo sus să ai parte de ceva frumos. Odihneşte-te în pace, Gabi!", a scris un prieten pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

"A lăsat un gol imens în sufletele tuturor. Nu vă imaginați ce suflet bun", a declarat pentru botosaninews.ro o rudă a tânărului.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Un accident teribil l-a băgat în comă, la Iași. După o lună de agonie, Gabriel s-a stins pe patul de spital