Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Mărturie-şoc de la accidentul din Buzău, unde o fată a murit străpunsă de un parapet de 4 metri: "Separatorul de sensuri părea să fi intrat prin podeaua autoturismului" (GALERIE FOTO)

Un martor al teribilului accident din Buzău, soldat cu moartea unei fete de 18 ani, a povestit pe Facebook ce a văzut la locul tragediei. Se pare că parapetul de 4 metri care a străpuns victima a intrat prin podeaua maşinii.

de Redactia Observator

la 23.12.2016 , 20:28

Un martor al teribilului accident din Buzău, soldat cu moartea unei fete de 18 ani, a povestit pe Facebook ce a văzut la locul tragediei. Se pare că parapetul de 4 metri care a străpuns victima a intrat prin podeaua maşinii.

Alex Csiki e fotograf profesionist şi întâmplător circula pe aceeaşi şosea când a avut loc accidentul. El a povestit pe contul personal de facebook primele momente şi de asemenea a postat mai multe fotografii făcute imediat după accident. Vă avertizăm că sunt imagini şocante.

Articolul continuă după reclamă

"Fotografiile au fost facute astazi in jurul orei 19.00 pe DN2B, la iesirea din Buzau. Am fost a doua masina care a sosit la locul accidentului, fiind in drum spre Bucuresti, dupa ce am mers cu o echipa caritabila sa fotografiem niste familii care primeau daruri de Craciun. Noi am fost cei care am sunat la 112, iar ei au fost foarte prompti."

Pe acelaşi subiect

"In cateva minute toate echipajele erau la fata locului si s-au pus imediat pe treaba. Nu cred ca au trecut mai mult de 4-5 minute de la apel si toti: Salvarea, Smurd, Pompierii, Politia etc, au aparut la locul accidentului, extrem de bine mobilizati.

Din pozitia noastra, separatorul de sensuri parea sa fi intrat prin podeaua autoturismului si era iesit prin luneta cca. 3 m. Ne-am pus intrebarea “Ce viteza avea autoturismul, daca parapetul care delimita sensurile a strapuns in asemenea hal un Audi A4?

Aveam echipament profesional si ne-am decis sa fotografiem, dupa ce am sunat la 112, ca sa ne asiguram ca toata lumea isi face treaba.

De unde eram, nu ne-am putut da seama cate victime erau sau ce se intampla in masina. Din ce au spus oamenii care incercau sa ajute, se pare ca in masina ar fi fost 4 sau 5 persoane din care 3 erau pe picioare (soferul, un barbat si o fata care statea langa masina si tipa). Pasagerul din dreapta fata era blocat in masina de catre parapetul ramas intreg de pe sensul lui de mers. Doar fata din imagini arata intr-o stare foarte grava.

Stirile de presa spun ca cei din masina au intre 20 si 28 de ani. Foarte tineri!"

"Am decis sa postam aceste imagini cu gandul ca poate ne ajuta pe toti, sa conducem mai prudent masinile puternice, sa respectam reguliile de circulatie, indiferent de varsta sau caii putere pe care ii avem in dotare!", a scris Alex Csiki.

Tragedia s-a produs la ieșirea din orașul Buzău, spre Ploiești. Cinci tineri originari din Focșani erau în mașină. La volan era un băiat de 21 de ani, care, la urcarea pe un pod peste calea ferată, a pierdut controlul automobilului, care s-a izbit de parapetul care desparte sensurile de mers.

Cauza ar fi, se pare, viteza. În plus, poliţiştii buzoieni au spus că, în momentul nenorocirii tânărul şofer "avea alte preocupări".

Impactul a fost extrem de violent, spun martorii. O bucată de 4 metri din parapetul metalic a străpuns maşina şi a ucis fata aflată pe bancheta din spate. Pentru a scoate trupul neînsufleţit, pompierii de la descarcerare au tăiat plafonul maşinii şi parapetul de metal. Victima se numește Simona Anastasiu și avea 18 ani. Era studentă în anul I la Facultatea de Istorie, în București și se întorcea acasă.

Pe bancheta din spate se mai aflau un băiat de 18 ani și o fată de 19 ani - frate și soră, care au fost răniţi amândoi, Șoferul și pasagera din dreapta, o fată de 18 ani, de asemenea, au fost răniți. Toți cei patru tineri supraviețuitori ai accidentului au fost duși la Spitalul Județean din Buzău.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » Mărturie-şoc de la accidentul din Buzău, unde o fată a murit străpunsă de un parapet de 4 metri: "Separatorul de sensuri părea să fi intrat prin podeaua autoturismului" (GALERIE FOTO)