Antena Meniu Search
x

ISIS a difuzat un video cu teroristul din Berlin. Individul a fost ÎMPUŞCAT MORTAL în Italia, la Milano (VIDEO)

Tunisianul Anis Amri, suspectul principal pentru atentatul de luni, de la Târgul de Crăciun din Berlin, soldat cu 12 morţi şi 48 de răniţi, a fost împuşcat mortal în Italia, la Milano, anunţă Reuters, care citează surse din poliţia italiană.

Update: Statul Islamic a difuzat o înregistrare video cu Anis Amri, teroristul care a comis atacul din Berlin.

În imagini, individul jură credinţă liderului ISIS, Abu Bakr-Al Baghdadi. Înregistrarea a fost difuzată de Amaq, aşa-numita agenţie de ştiri a ISIS.

Update ora 12:40 - Ministrul italian de Interne Marco Minniti a confirmat, pentru DPA și ANSA, că tunisianul suspectat că ar fi fost cel care a condus luni seara un camion într-un târg de Crăciun de la Berlin, a fost împușcat de o patrulă a poliției la Milano.

Pe acelaşi subiect

Update ora 12:25 - Poliţiştii italieni au descoperit un bilet de tren pe ruta Franţa-Italia asupra suspectului ucis la Milano, relatează Corriere della Sera.

Potrivit biletului, Anis Amri ar fi luat trenul de la Chambery (sud-estul Franţei), via Torino, până la Milano. El ar fi ajuns în gara San Giovani, în faţa căreia a fost omorât, la ora locală 1 (2 ora României), deci cu două ore înainte să fie oprit de o patrulă a poliţiei care i-a cerut actele.

-------------------------------

Tunisianul Anis Amri, suspectul principal pentru atentatul de luni, de la Târgul de Crăciun din Berlin, soldat cu 12 morţi şi 48 de răniţi, a fost împuşcat mortal în Italia, la Milano, anunţă Reuters, care citează surse din poliţia italiană.

Agenţia ANSA anunţă că amprentele bărbatului corespund cu cele ale lui Anis Amri.

Oprit de carabinieri pentru un control de rutină, tânărul tunisian ar fi strigat "Allahu akbar" şi a început să tragă spre poliţişti. Potrivit Il Giornale, ofiţerii italieni au răpuns cu focuri de armă, împuşcându-l mortal pe suspect.

În schimbul de focuri, unul dintre carabinieri ar fi fost rănit.

Controlul de rutină a avut loc în jurul orei 3 (4 ora României), în Piazza 1 Maggio din Milano.

Bărbatul, de origine magrebiană, nu avea documente la el, dar corespunde descrierii suspectului pentru atentatul de la Berlin.

Anterior, poliţia daneză a anunţat că un bărbat care corespunde semnalmentelor lui Amri a fost văzut în oraşul Aalborg, în nordul Danemarcei.

Italia nu era o ţară străină pentru tunisianul Amri. El a ajuns aici în 2011. A debarcat în Lampedusa şi, la scurt timp, a fost închis 4 ani pentru acte de violenţă şi vandalism, pedeapsă legată cel mai probabil de un incendiu izbucnit în tabăra pentru refugiaţi în care era cazat.

După ce și-a ispășit pedeapsa, ar fi primit un ordin de expulzare, însă autoritățile tunisiene nu au dus la bun sfârșit procedura de recunoaștere a cetățeniei lui Amri în termenul prevăzut de lege. În 2015, Amri a ajuns în Germania.

Citeşte şi: Teroristul din Berlin, FILMAT într-o moschee capitala germană după şi înainte de atac! Imagini surprinse de camerele de supraveghere (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri externe » ISIS a difuzat un video cu teroristul din Berlin. Individul a fost ÎMPUŞCAT MORTAL în Italia, la Milano (VIDEO)