Antena Meniu Search
x

Video Gara de Nord, mai plină ca niciodată. Trenurile au avut sute de minute întârziere: "Bătaia de joc este normală la noi! S-ar putea să renunţ de tot"

Accidentul feroviar din staţia CFR Feteşti, dar şi furtunile au aruncat în haos traficul pe căile ferate. Sunt trenuri de călători care au întârzieri de sute de minute şi altele au fost anulate. În gara de Nord din Capitală, sute de oameni au aşteptat ore bune să urce în vagoane. Mulţi au renunţat la călătorie. Pasagerii care au bilete la trenurile afectate, dar vor să renunţe la călătorie, vor primi la cerere contravaloarea pentru parcursul neefectuat, spun reprezentanţii CFR.

de Andreea Cazacu

la 29.07.2021, 13:34

Vezi și

"Cumva mă pune pe gânduri dacă îmi doresc să mai fac drumul ăsta acum. De mult nu am mai văzut Gara de Nord aşa plină. Cred că întârzierile ca să mai reducă şocul sunt pus e pe bucăţi ca să spun aşa pe tabel, adică vedem 30 de minute care se prelungesc după 30 de minute şi tot aşa", spune un călător.

"Trebuia să plec spre Constanţa, dar am avut întârziere şi am anulat biletul. Şi acum iau un operator privat că văd că nu are întârziere deloc", spune un tânăr. "La Braşov şi aştept Softransul care trebuia să vină la 9:00 şi acum a dispărut şi de pe tabel, deci nu mai există. S-ar putea să renunţ complet. Bătaia de joc care este normală la noi! Omul nu contează", a declarat un alt călător.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Gara de Nord, mai plină ca niciodată. Trenurile au avut sute de minute întârziere: "Bătaia de joc este normală la noi! S-ar putea să renunţ de tot"