Antena Meniu Search
x

Mărturii pline de tristeţe despre Georgian, băiatul de 19 ani care a murit decapitat după ce s-a înfipt într-o casă cu 200 km/oră

Tristeţe fără margini printre vecinii şi cunoscuţii lui Georgian Bura, un tânăr de doar 19 ani, din Satu Mare, care a murit decapitat, după ce a făcut accident cu bolidul pe care îl conducea cu 200 de km/h.

Tristeţe fără margini printre vecinii şi cunoscuţii lui Georgian Bura, un tânăr de doar 19 ani, din Satu Mare, care a murit decapitat, după ce a făcut accident cu bolidul pe care îl conducea cu 200 de km/h.

Vecinii băiatului spun că este o pierdere uriaşă pentru comunitate, însă Georgian trăia o dramă şi, în opinia lor, este posibil ca suferinţa tânărului să fi contribut într-un fel la groaznicul accident în care şi-a pierdut viaţa.

O pierdere uriaşă pentru comunitate

"Un băiat foarte cumsecade, eu îl cunosc foarte bine. Respectuos, din familie bună, de oameni calumea. A fost cu tatăl lui în străinătate, tatăl său este un afacerit local, are o firmă. În ultimul timp au apărut problemele. Mama copilului s-a despărţit de tatăl său, a fugit cu altcineva şi apoi, probabil, copilul s-a supărat foarte tare", a declarat un vecin al băiatului.

Pe acelaşi subiect

Georgian Bura suferea după ce mama lui a divorţat şi a plecat în străinătate

O altă vecină spune că Georgian Bura era un băiat cuminte şi ştie că tânărul suferea foarte mult din cauză că mama lui i-a părăsit şi a plecat în Italia, cu alt bărbat.

"A fost cuminte băiatul. Era şi supărat că mămica lui a plecat de la ei. N-are un an de când a plecat femeia, în primăvară", spune o vecină care l-a cunoscut foarte bine pe Georgian.

Un alt vecin dezvăluie şi el faptul că băiatul era foarte afectat de ce s-a întâmplat între părinţii săi şi crede că Georgian a intenţionat să-şi pună capăt zilelor.

"L-am cunoscut. Mama lui s-a despărţit de tatăl său şi a plecat în străinătate. Eu mă gândesc că s-a sinucis, la asta mă gândesc. Din cauza părinţilor", spune un alt vecin.

Accidentul a cutremurat pe toată lumea

Accidentul în care a pierit Georgian Bura a cutremurat pe toţi cunoscuţii băiatului.

Tânărul s-a stins în această dimineaţă, într-un cumplit accident la Seini, în Maramureş.

Aflat la volanul unui Volvo, a pierdut controlul maşinii, a părăsit DN1 C, a trecut prin poarta unei case, a lovit un stâlp de beton şi apoi a spulberat peretele unei case.

Kilometrajul, blocat la 200 km/h

În impact, Georgian Bura a murit pe loc, decapitat de stâlpul de beton. Kilometrajul era blocat la 200km/h.

Urmele de frânare nu există, semn că tânărul ori nu a avut această intenţie, ori a adormit la volan, cu piciorul pe pedala de acceleraţie.

Poliţiştii informează că Georgian Bura avea şi permisul de conducere reţinut şi nu avea dreptul legal de a conduce.

"Într-o curbă uşoară la dreapta, şoferul a părăsit partea carosabilă prin stânga şi s-a oprit cu autoturismul în peretele unui imobil. În urma impactului, tânărul de la volan a decedat. Verificările poliţiştilor au relevat că acesta avea permisul de conducere reţinut. Poliţiştii continuă cercetările", a declarat Florina Meteș, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Mărturii pline de tristeţe despre Georgian, băiatul de 19 ani care a murit decapitat după ce s-a înfipt într-o casă cu 200 km/oră