Antena Meniu Search
x

Prinţul Harry, GEST EMOŢIONANT în tribuna suporterilor români la Jocurile Invictus de la Toronto! Imaginile au luat cu asalt reţelele de socializare

Ieri, arcaşii români au luat aurul la Jocurile Invictus de la Toronto, iar Ionuţ Butoi pe cea de argint în probă individuală.

Ieri, arcaşii români au luat aurul la Jocurile Invictus de la Toronto, iar Ionuţ Butoi pe cea de argint în probă individuală.

”Este o performanţă uriaşă obţinută de nişte luptători adevăraţi. Felicitări Ionuţ Butoi, Dorin Petruţ şi Nicuşor Pegulescu! Ne-aţi făcut cu adevărat fericiţi. România se mândreşte cu astfel de oameni”, a transmis Ministerul Apărării Naţionale într-un mesaj postat pe Facebook.

Medaliile de la tir măresc numărul distincţiilor tricolore la patru, după cea de argint la canotaj (simulator), obţinută de Ciprian Iriciuc, şi cea de bronz la 1.500 de metri (Laurenţiu Şerban).

Prinţul Harry, în tribuna suporterilor echipei României

În a doua zi a competiţiei Invictus, Prinţul Harry a urmărit evoluţia sportivilor paralimpici din tribuna suporterilor români. La un moment dat, Harry este surprins în timp ce aşază o eşarfă în culorile tricolorului pe umerii unui bărbat care stă în faţa lui. Gestul prinţului a fost primit cu aplauze, iar imaginea a luat cu asalt reţelele sociale.

Imaginea a fost postată pe Instagram şi de Familia Regală a României.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Aflat în Canada, prințul Harry a dat startul sâmbătă Jocurilor Paralimpice Invictus, având-o alături pe Melania Trump, prima doamnă a Statelor Unite, iar câteva rânduri mai în spate pe iubita sa, Meghan Markle.

După ce a participat la două misiuni în Afganistan, nepotul reginei Elisabeta a II-a este unul dintre inițiatorii acestor competiții sportive organizate după modelul jocurilor paralimpice și a cărei primă ediție s-a desfășurat în septembrie 2014, la Londra.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Prinţul Harry, GEST EMOŢIONANT în tribuna suporterilor români la Jocurile Invictus de la Toronto! Imaginile au luat cu asalt reţelele de socializare