Antena Meniu Search
x

Gheorghe Dincă, criminalul Alexandrei Mâceşanu, refuză să mai discute cu criminaliştii din curtea casei lui

Gheorghe Dincă, criminalul Alexandrei Mâceşanu, refuză să mai discute cu criminaliştii din curtea casei lui. Pentru a doua zi la rând, zeci de anchetatori scotocesc locul în care a fost ucisă fata, dar Dincă nu mai oferă alte informaţii.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.08.2019, 12:04

Criminalul din Caracal
Gheorghe Dincă, criminalul Alexandrei Mâceşanu, refuză să mai discute cu criminaliştii din curtea casei lui - Observator.tv

Gheorghe Dincă, criminalul Alexandrei Mâceşanu, refuză să mai discute cu criminaliştii din curtea casei lui. Pentru a doua zi la rând, zeci de anchetatori scotocesc locul în care a fost ucisă fata, dar Dincă nu mai oferă alte informaţii.

O masivă operațiune a poliției a fost declanșată vineri la casa criminalului din Caracal. Zeci de criminaliști au venit la locuința lui Gheorghe Dincă pentru a face noi percheziții, de mai mare amploare față de cele de până acum. Toată acţiunea e condusă de comisarul șef Florian Eniță, criminalist de 20 de ani, cel care a primit distincţia de Poliţistul Anului în 2018.

Acțiunea coordonată de el are loc la fix o săptămână de la intervenția poliției pe proprietatea criminalului, când bărbatul de 66 de ani a fost săltat.

Dacă vineri Gheorghe Dincă a colaborat total cu anchetatorii, oferindu-le informaţii importante legate de locurile unde a aruncat telefonul şi cartela Alexandrei, de felul cum a încercat să scape de cadavrul fetei, sau unde a ţinut-o în casă, sâmbtă criminalul a refuzat să mai discute cu criminaliştii.

Pe acelaşi subiect

Surse din anchetă au relatat că sâmbătă Dincă nu a mai dorit să colaboreze. În timp ce criminaliştii scotocesc prin casă şi prin curte adunând probe, el se plimbă liniştit şi a spus că tot ce a avut de declarat a declarat, nu mai are nimic de zis. Anchetatorii mai spun că Dincă e interiorizat, vorbeşte când vrea el şi dacă e luat tare, nu mai scoate niciun cuvânt şi se închide în el.

Surse din anchetă au dezvăluit că Gheorghe Dincă le-a spus poliţiştilor, vineri, că după ce a ucis-o pe fată, a pus-o într-un butoi fără fund de aproximativ 1,60 metri, sub care erau lemne şi a dat foc. Aceleași surse spun că bărbatul de 66 de ani a dezvăluit că a mai pus în butoi 3 kilograme de vaselină și un rulou de carton asfaltat.

Vineri, echipa de criminaliştii a găsit urme de sânge în camera în care Gheorghe Dincă a indicat că a ţinut-o pe Alexandra, înainte să o ucidă. E aceeaşi cameră în care a fost găsită şi cartea de vizită pe care Alexandra o avea cu ea când a sunat la 112.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmele de sânge din cameră erau pe perete şi pe patul din cameră, probele fiind trimise la laborator, la Bucureşti. Dincă le-a spus anchetatorilor că e sângele Alexandrei.

Poliţiştii au dovada materială a uciderii Alexandrei Mâceşanu, de către Gheorghe Dincă. Rezultatele ADN confirmă că Alexandra Mâceşanu a fost ucisă. Oasele din curtea criminalului sunt ale fetei, iar familia ei a fost anunţată oficial. În acest fel, anchetatorii au acum şi dovada materială a crimei, după ce Gheorghe Dincă îşi recunosuse fapta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Gheorghe Dincă, criminalul Alexandrei Mâceşanu, refuză să mai discute cu criminaliştii din curtea casei lui