Antena Meniu Search
x

Gheorghe Dincă spune că Luiza, a doua fată pe care a ucis-o, a mers de bună voie cu el, acasă

Gheorghe Dincă spune că Luiza, a doua fată pe care a ucis-o, a mers de bună voie cu el, acasă. Criminalul din Caracal a recunoscut fapta, dar anchetatorii nu au găsit nicio probă materială care să o şi dovedească. Deocamdată Dincă nu a indicat exact ce a făcut cu cadavrul Luizei.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 03.08.2019, 12:43

Gheorghe Dincă spune că Luiza, a doua fată pe care a ucis-o, a mers de bună voi cu el, acasă. Criminalul din Caracal a recunoscut fapta, dar anchetatorii nu au găsit nicio probă materială care să o şi dovedească. Deocamdată Dincă nu a indicat exact ce a făcut cu cadavrul Luizei.

Apar noi detalii despre a doua crimă pe care Gheorghe Dincă a recunoscut-o, victima fiind Luiza Melencu, o adolescentă de 19 ani luată la ocazie în aprilie de criminal şi dispărută de atunci. Avocatul din oficiu al bărbatului în vârstă de 66 de ani a vorbit la Antena 3 despre moartea Luizei.

Claudiu Lasoschi a dezvăluit că Dincă le-a spus anchetatorilor că nu îşi mai aminteşte culoarea părului Luizei, dar a dat detalii despre ziua când a luat-o la ocazie şi a omorât-o.

"El nu precizează culoare părului Luizei, susţine că nu-şi aduce aminte. Nu e lămurită situaţia, dar el recunoaşte două omoruri, două fapte. El a declarat că nu a îngropat-o pe Luiza. Din ceea ce cunosc eu nu a fost îngropată. 

Pe acelaşi subiect

Ca modus operandi a procedat la fel, până la momentul la care cele două victime au decedat. Nu susţine că ar fi incinerat şi trupul Luizei. El susţine că a luat-o, a precizat de unde, a luat-o, s-a dus cu ea către destinaţia ei, a oprit, apoi a plecat spre domiciliul lui.

Conform declaraţiei lui, susţine că fata ar fi fost de acord să îl însoţească. Acasă a lovit-o, a căzut, şi ar fi decedat. Susţine că a făcut două victime, atât.", a spus Lasoschi.

Dincă susţine practic faptul că nu a violat-o pe Luiza, dar a ucis-o dint-ro lovitură în ziua în care a luat-o la ocazie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Gheorghe Dincă spune că Luiza, a doua fată pe care a ucis-o, a mers de bună voie cu el, acasă