Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul în care Gheorghe Dincă arde un manechin în butoiul din curtea casei

Gheorghe Dincă a fost dus, astăzi, înapoi în casa sa din Caracal, pentru a participa la reconstituirea zilei în care a ucis-o pe Alexandra Măceşanu şi apoi i-a ars cadavrul într-un butoi din curte.

de Alin Tarnovschi

la 16.09.2019 , 17:36

Gheorghe Dincă a fost dus, astăzi, înapoi în casa sa din Caracal, pentru a participa la reconstituirea zilei în care a ucis-o pe Alexandra Măceşanu şi apoi i-a ars cadavrul într-un butoi din curte.

Criminalul din Caracal le-a explicat anchetatorilor, pas cu pas, ce s-a întâmplat pe 25 iulie 2019, ziua în care Alexandra Măceşanu a sunat la numărul unic de urgenţă 112 pentru a cere ajutor.

La fel cum a apărut în imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate pe diferite străzi din Caracal, Gheorghe Dincă le-a arătat anchetatorilor cum a plecat de acasă de dimineaţă, cum a mers la Craiova, cum a aruncat o parte din bijuteriile Alexandrei, dar şi cum a ucis-o pe fata de 15 ani.

Vezi și

După ce s-a întors în Caracal, la casa sa, Dincă ar fi surprins-o pe Alexandra Măceşanu în timp ce vorbea la telefon şi a ucis-o.

Pe acelaşi subiect

Ulterior, i-ar fi băgat trupul într-un butoi din curtea casei şi a făcut un foc, pe care l-a menţinut timp de opt ore.

Gheorghe Dincă, reconstituire cu un manechin inflamabil

Astăzi, la reconstituire, Gheorghe Dincă a fost filmat în timp ce căra pe braţe un manechin de statura Alexandrei Măceşanu.

Pe imagini se poate observa cum Dincă iese din casă cu manechinul şi se îndreaptă către butoiul din curte.

La indicaţiile anchetatorilor, Dincă a făcut focul la fel ca în ziua de 25 iulie, atunci când a omorât-o pe Alexandra.

Totuşi, manechinul pe care Dincă l-a folosit la reconstituire era din poliester, un material inflamabil şi care arde într-un timp foarte scurt.

Alin Tarnovschi Like
Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Momentul în care Gheorghe Dincă arde un manechin în butoiul din curtea casei