Antena Meniu Search
x

Video Ghinioane cu repetiţie pe aeroportul din Braşov. Un zbor către Londra, întârziere de 6 ore: aeroportul inaugurat curând nu are servicii de mentenanţă

Ghinioane cu repetiţie pe aeroportul din Braşov, inaugurat de curând. Un zbor către Londra a întârziat şase ore din cauza unei păsări care a intrat la motorul aeronavei. Pentru că aeroportul nu are servicii tehnice, pentru verificarea aeronavei au fost chemate echipe din sudul României.

Bianca Iacob
de Bianca Iacob

la 23.06.2023, 20:14

Vezi și

Specialiştii au fost chemaţi de la Bucureşti şi Craiova. Aceştia au venit cu maşinile pe Valea Prahovei şi Valea Oltului, astfel că traficul aglomerat le-a creat probleme şi de aici şi acea întârziere de 6 ore a cursei spre Londra. În astfel de cazuri, aeronava stă la sol până când specialiştii au efectuat toate verificările posibile.

Suntem în acestă situaţie pentru că Regia Autonomă a Aeroportului Braşov nu a bugetat pentru anul acesta şi serviciile de mentenanţă pentru aeronave. Cei care vin dispre Londra spre Braşov vor ateriza în această seară la Bucureşti şi vor ajunge la Braşov cu autocarul. Şi asta pentru că vor ajunge după ora 19:00, oră la care se încheie programul pe Aeroportul din Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Ghinioane cu repetiţie pe aeroportul din Braşov. Un zbor către Londra, întârziere de 6 ore: aeroportul inaugurat curând nu are servicii de mentenanţă