Antena Meniu Search
x

Galerie foto Gigi, un pompier de 49 de ani, a murit după ce a fost confirmat cu Covid la începutul lunii noiembrie. Doi copii au rămas acum fără tată

Este doliu în familia ISU Sălaj. Gigi Balosin, un pompier de 49 de ani, a murit, după ce la începutul lunii noiembrie a fost diagnosticat cu Covid.

de Monica Palade

la 15.12.2021, 09:12

Iniţial, starea sa de sănătate a fost una bună, însă după câteva zile el a trebuit să se interneze la Secția Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău. Pompierul a avut nevoie de masca de oxigen timp de aproape trei săptămâni.

Starea sa de sănătate s-a înrăutăţit, astfel că medicii l-au transferat joia trecută la un Spitalul Clinic de Pneumoftiziologie din Cluj-Napoca. Vinerea trecută, starea sa a devenit critică, deoarece plămânii i-au fost grav afectaţi de boală. Medicii au încercat să facă totul pentru a-i salva viaţa, dar din păcate totul a fost în zadar, deoarece luni după-amiază el s-a stins din viaţă pe un pat din spitalul de la Cluj-Napoca, scrie Sportul Sălăjean.

Vestea morţii sale a căzut ca un trăsnet

Vestea morţii sale a căzut ca un trăsnet pentru cei care l-au cunoscut: “Nu imi vine sa cred!!..un om puternic, plin de viata, tanar, mereu cu o vorba buna pt.oricine ne-ai parasit pentru totdeauna. Ai fost ca un frate mai mare pt.mine si mereu mi-ai fost de ajutor cu orice. Balosin Gigi nu te voi uita niciodata... Dormi in pace prieten drag. Vei ramane mereu in inimile si gandurile noastre”, a scris un apropiat.

Pe acelaşi subiect

„Un apreciat pompier din Cehu Silvaniei s-a stins astăzi din viață la vârsta de 48 de ani, pe un pat de spital din Cluj-Napoca.Gigi Balosin s-a infectat cu coronavirus, însă își revenise zilele trecute. Acesta le-a spus tot timpul, cât se afla pe patul de spital, prietenilor săi, ca regreta faptul ca nu s-a vaccinat împotriva COVID-19. Din păcate, pompierul a pierdut lupta cu viața, prietenii săi luându-și acum rămas bun de la acesta. Balosin Gigi a fost pompier la Garda Cehu-Silvaniei, iar în urmă cu 4 luni a ieșit la pensie”.

“Cu mare tristețe am aflat despre trecerea la cele veșnice a colegului nostru plt. adj. șef (r) BALOSIN GIGI, în vârstă de doar 49 de ani. Întregul personal al unității noastre împărtășește durerea pierderii și adresează sincere condoleanțe familiei în aceste momente foarte triste! A fost un om deosebit și un adevărat profesionist, un reper pentru colegi și un exemplu pentru cei mai tineri!! Dumnezeu sa-l ierte și sa-l odihnească în pace! Drum lin spre îngeri!”, a transmis şi ISU Smurd Sălaj.

Ieşise la pensie în urmă cu patru luni

Gigi Balosin era originar dinFocşani şi a urmat Şcoala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești (jud. Prahova). După ce a absolvit şcoala, a fost repartizat în Sălaj, unde a urmat o carieră militară de excepţie la Gada de Intervenţia Cehu Silvaniei.

Tânărul s-a stabilit la Cehu Silvaniei, unde s-a căsătorit, având şi doi copii: o fată de aproape 20 de ani şi un băiat de doar 7 anişori. În 20 de ani de activitate, a soluţionat cu brio sute de misiuni, iar munca depusă în uniforma de pompier i-a adus satisfacţii, dar şi mai multe avansări. În luna septembrie, după ce a împlinit vârsta de 49 de ani, s-a pensionat cu gradul de plutonierul adjutant șef (cel mai mare grad ca şi subofiţer).

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Gigi, un pompier de 49 de ani, a murit după ce a fost confirmat cu Covid la începutul lunii noiembrie. Doi copii au rămas acum fără tată