Antena Meniu Search
x

Video Gravida în 8 luni spulberată pe stradă, în București, a pierdut sarcina. Șoferul fugar a fost prins pe aeroportul din Cluj, se pregătea să plece din ţară

O femeie însărcinată în opt luni a fost lovită de o maşină, seara trecută în Capitală, în timp ce traversa strada. Câteva ore mai târziu, femeia a pierdut sarcina la spital. Şoferul care a accidentat-o, un cetăţean britanic, a fugit de la locul accidentului. A fost prins pe ultima sută, chiar în timp ce se pregătea să plece din ţară de pe aeroportul din Cluj. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 27.01.2023, 13:52

Vezi și

Șoferul în vârstă de 25 de ani va adus de la Cluj la sediul Brigăzii Rutiere din Capitală. Polițiștii îl vor audia și, având în vedere că a încercat să fugă dupa ce a comis accidentul, nu este exclus ca procurorii să ceara arestarea sa pentru 30 de zile.

Rămâne însă de văzut cum va decurge întreaga ancheta. Se va face și o expertiză a mașinii, despre care știm că e nouă, închiriată. Martorii spun că l-au văzut conducând respectivul autoturism cu viteză prin cartierul din sectorul 3 al Capitalei. Mai mult, o cameră de supraveghere dintr-un magazin din zonă l-a surprins cu câteva momente înainte de a comite accidentul.

Tânăra gravidă a pierdut sarcina după accident

Imediat după ce a fost lovită cu mașina, tânăra în vârstă de 35 de ani, gravidă în 8 luni, a fost transportată la spitalul Sfântul Pantelimon din București. Starea acesteia s-a degradat, însă, destul de rău seara trecută, astfel că, din păcate, a pierdut sarcina. Rămâne internată pentru a fi supravegeată de medici. În tot acest timp, ancheta continuă și rămâne de văzut cum va decurge investigația.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Gravida în 8 luni spulberată pe stradă, în București, a pierdut sarcina. Șoferul fugar a fost prins pe aeroportul din Cluj, se pregătea să plece din ţară