Antena Meniu Search
x

Video Tânără gravidă în 8 luni, spulberată pe o trecere de pietoni din București. Șoferul a fugit fără nicio remușcare

Accident grav, aseară, pe drumul Gura Caliţei, din Sectorul 3 al Capitalei. O femeie însărcinată în opt luni a fost lovită în plin de o maşină în timp ce traversa strada pe o trecere de pietoni. Impactul a fost violent, iar femeia de 30 de ani s-a ales cu o fractură deschisă la unul dintre picioare.

de Redactia Observator

la 27.01.2023, 09:00

Vezi și

UPDATE: Șoferul a fost prins

"În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin. Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara. Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale", au transmis polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere.

Gravidă lovită pe trecere, în București. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Deşi a avut timp să-şi dea seama ce a făcut, şoferul a apăsat pedala de acceleraţie şi a fugit de la locul accidentului, fără nicio remuşcare. Poliţiştii încearcă să-i dea de urmă acum. Când va fi găsit, va fi cercetat pentru vătămare corporală din culpă şi fugă de la locul accidentului. 

Victima a fost transportată de urgenţă la Spitalul Sfântul Pantelimon. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Tânără gravidă în 8 luni, spulberată pe o trecere de pietoni din București. Șoferul a fugit fără nicio remușcare