Antena Meniu Search
x

Haine suspecte găsite în spatele casei criminalului din Caracal. O vecină a chemat criminaliştii (video)

Haine suspecte au fost găsite în spatele casei criminalului din Caracal. O vecină a chemat criminaliştii pe câmp, chiar în apropierea curţii lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 04.08.2019, 11:21

Haine pline de sânge găsite în spatele casei criminalului din Caracal Vezi și

Haine suspecte au fost găsite în spatele casei criminalului din Caracal. O vecină a chemat criminaliştii pe câmp, chiar în apropierea curţii lui Gheorghe Dincă, bărbatul care a recunoscut că le-a ucis pe Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu.

O vecină a lui Gheorghe Dincă a găsit duminică de dimineaţă mai multe haine de femeie la marginea unui drum comunal, în spatele curţii criminalului: "Nişte blugi pantaloni scurţi de damă, aruncate în spatele curţii, pline de sânge.", spune femeia, vizibil îngrozită de descoperire. Ea a chemat imediat criminaliştii, care au ridicat probele pentru analize.

Anchetatorii continuă duminică să caute dovezi şi probe la locuinţa lui Gheorghe Dincă, bărbatul acuzat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi care ar fi afirmat că a ucis-o şi pe Luiza Melencu, fata de 18 ani dispărută din luna aprilie.

Vineri, la o săptămână după ce au intrat pentru prima oară în casa bărbatului, poliţiştii au reluat cercetările.

Pe acelaşi subiect

Sâmbătă, anchetatorii au căutat telefonul Luizei Melencu într-un lan de floarea soarelui, unde Dincă a susţinut că l-a aruncat. 

"A dat indicii pentru a se lămuri cazul, a cooperat. Ancheta are un curs favorabil. A crezut că Luiza şi Alexandra sunt prostituate. Asta a fost în mintea lui. A recunoscut că a întreţinut relaţii sexuale", a declarat sâmbătă avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi.

„Cercetarea la faţa locului reluată în această dimineaţă a vizat fixarea prezenţei Luizei la domiciliul inculpatului. Au fost ridicate 3 urme biologice, a fost efectuată o căutare în teren”, a a precizat sâmbătă după-amiază Mihaela Porime, purtător de cuvânt al DIICOT.

Tot sâmbătă, DIICOT a anunţat oficial că probele preluate din curtea lui Gheorghe Dincă conţin ADN-ul Alexandrei Măceşanu, adolescenta de 15 ani dispărută în 24 iulie, precizând că în urma analizelor de laborator ale probelor ridicate, efectuate până în prezent, a rezultat profilul genetic al unei singure persoane, respectiv al fetei, ”concluzie fundamentată ştiinţific pe compararea acestui profil genetic determinat cu profilul genetic determinat al părinţilor Alexandrei”. DIICOT preciza că Dincă este cercetat şi pentru omor calificat şi anunţă că sunt continuate cerecetările la domiciliul acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Haine suspecte găsite în spatele casei criminalului din Caracal. O vecină a chemat criminaliştii (video)