Antena Meniu Search
x

Halucinant! Şoferul din Buzău care şi-a ucis nepoţica noaptea trecută şi a abandonat-o lângă maşina răsturnată mai avea în Audi încă trei copii (Video)

Ancheta în cazul cumplitului accident rutier produs azi-noapte pe DN10, în urma căruia o fetiţă de 11 ani a murit, scoate la iveală detalii șocante.

Halucinant! Şoferul din Buzău care şi-a ucis nepoţica noaptea trecută şi a abandonat-o lângă maşina răsturnată mai avea în Audi încă trei copii

Ancheta în cazul cumplitului accident rutier produs azi-noapte pe DN10, în urma căruia o fetiţă de 11 ani a murit, scoate la iveală detalii șocante.

Individul de 27 de ani, din Greceanca, care s-a urcat la volan băut și fără permis,  a fugit după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat, lăsând în urmă trupul fără viață al nepoatei sale de 11 ani.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit ultimelor informaţii, în maşina bărbatului se mai aflau trei nepoți cu varste intre 5 si 9 ani, pe care, după incident, i-a dus acasă, la aproape 2 km de locul tragediei.

Pe acelaşi subiect

GALERIE FOTO: Fetiţă găsită moartă pe DN 10, în Buzău, lângă un Audi răsturnat! Şoferul bolidului a fugit. Accidentul, suprins de camerele de supraveghere

Nu i-a spus mamei copiiilor decât că a avut accident și ca fata a fost luată de ambulanţă.

Şoferul vinovat se întorsese de curând din Anglia şi își cumpărase o mașină de lux. Însoțit de tatăl sau, bunicul copiilor, a venit aseară din Buzău să-şi vada rudele. Acum, pe numele său a fost deschis dosar penal pentru comiterea a trei infractiuni: omor din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului.

 El a fost reținut pentru 24 de ore.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Halucinant! Şoferul din Buzău care şi-a ucis nepoţica noaptea trecută şi a abandonat-o lângă maşina răsturnată mai avea în Audi încă trei copii (Video)