Antena Meniu Search
x

UPDATE: Circulaţia metroului din Bucureşti, reluată, după o pană de curent uriaşă (VIDEO, GALERIE FOTO)

O pană de curent apărută imediat după ora 19:00 a creat haos în mai multe staţii de metrou. Unirii şi Victoriei sunt în beznă şi s-a luat decizia închiderii staţiilor.

O pană de curent apărută imediat după ora 19:00 a creat haos în mai multe staţii de metrou. Unirii, Universitate şi Victoriei sunt în beznă şi s-a luat decizia închiderii staţiilor.

Update ora 20.00: Circulaţia metroului a fost reluată, după ce a fost grav afectată de o pană uriaşă, în nordul Capitalei. Circulaţia a fost întreruptă zeci de minute.

Update ora 19:47: Staţiile de metrou Piaţa Victoriei şi Basarab au rămas, miercuri seara, fără curent electric din cauza unei pene de curent produse în zona centrală a Capitalei, au declarat, pentru Agerpres, reprezentanţii Metrorex.

"Există o pană de curent care afectează o parte din Bucureşti. Pe noi ne-a afectat în staţiile Piaţa Victoriei şi Basarab, în sensul că nu este lumină în staţii. Trenurile circulă normal, peste tot, dar pentru siguranţa călătorilor am luat decizia să nu oprim în staţiile respective până la remedierea avariei.", au precizat sursele citate.

Alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă miercuri seara, în jurul orei 19:15, în zona centrală a Capitalei, după o avarie la staţia de transformare Bucureşti Nord, au declarat reprezentanţii Enel.

Update ora 19.20: Incidentul are la origine o pană uriaşă de curent, produsă în mai multe zone ale Capitalei. Sunt sute de mii de oameni afectaţi.

Pe Internet, mai mulţi călători au făcut fotografii în beznă din mai multe staţii. Au fost postări din staţiile Unirii, Universitate, Victoriei. Potrivit martorilor, unele staţii sunt închise.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ştire în curs de actualizare

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să reciclaţi medicamentele expirate?

Observator » Evenimente » UPDATE: Circulaţia metroului din Bucureşti, reluată, după o pană de curent uriaşă (VIDEO, GALERIE FOTO)