Antena Meniu Search
x

Urmărire ca-n filme pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Hoți de motorină, opriți cu focuri de armă

Scene desprinse din filmele de acţiune s-a derulat în toiul nopţii pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Furt, urmărire în trafic, focuri de armă, iar la final, făptaşi încătuşaţi şi duşi în custodia Poliţiei. Protagoniştii au fost surprinşi în timp ce au spart rezervorul unui TIR şi au furat motorină

de Redactia Observator

la 22.04.2019, 09:27

Vezi și

Scene desprinse din filmele de acţiune s-a derulat în toiul nopţii pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Furt, urmărire în trafic, focuri de armă, iar la final, făptaşi încătuşaţi şi duşi în custodia Poliţiei. Protagoniştii sunt doi indivizi care au fost surprinşi în timp ce au spart rezervorul unui TIR şi au furat motorină, într-o parcare de pe autostradă. Alţi doi şoferi care staţionau acolo au dat alarma la 112 şi aşa au reuşit agenţii să-i captureze. Au depistat apoi şi că şoferul era băut.

Un autoturism ciuruit de gloanţe şi anchetatori care adună toate probele. Este finalul unei curse de mai bine de cinci kilometri pe şoseaua de mare viteză. Doar aşa au reuşit poliţiştii să-i oprească pe hoţi. Planul acestora a început înainte de miezul nopţii, dar a fost dat peste cap de ceilalţi şoferi de TIR care staţionau în parcarea de la kilometrul 110 al autostrăzii Bucureşti-Piteşti.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Au furat 100 de litri de motorină

În timp ce martorii au dat alarma la 112, hoţii şi-au văzut de treabă. Au spart un rezervor şi au început să îl golească cu furtunuri şi bidoane. Deşi ceilalţi şoferi au încercat să îi blocheze, atacatorii au reuşit să plece din parcare cu peste 100 de litri de motorină.

Baricada însă nu a rezistat prea mult. Hoţii au ieşit cu maşina pe contrasens, unde au dat nas în nas cu agenţii de la Poliţia Autostrăzi.

Urmărirea s-a finalizat abia după ce au fost trase patru focuri de armă - unul în parbriz, două în geamurile laterale şi ultimul în roata din dreapta-faţă. Doi indivizi au fost prinşi şi duşi la audieri.

Cel care conducea autoturismul a fost depistat şi băut la volan. Poliţiştii bănuiesc că cei doi ar fi avut şi complici.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Urmărire ca-n filme pe autostrada Bucureşti-Piteşti. Hoți de motorină, opriți cu focuri de armă