Antena Meniu Search
x

Accidentat mortal, după ce s-a răsturnat cu maşina pe un drum din Harghita

Sfârşit dramatic pentru un bărbat de 41 de ani din judeţul Covasna. Bărbatul şi-a găsit sfârşitul după două accidente rutiere. După ce s-a răsturnat într-un şanţ cu autoturismul, omul a fost lovit de o altă maşină, care a intrat în coliziune cu autoturismul răsturnat.

de Monica Palade

la 22.12.2021, 16:04

I-a fost să moară! Accidentat mortal, după ce s-a răsturnat cu maşina pe un drum din Harghita - ISU Harghita

În urma celor două accidente, bărbatul a suferit mai multe leziuni, iar ulterior a murit.

A murit după două accidente

"Un bărbat 41 de ani, din judeţul Covasna, în timp ce conducea un autoturism (...) în localitatea Cozmeni din direcţia Tuşnad către Miercurea Ciuc, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul de pe marginea drumului. După producerea evenimentului, conducătorul auto a ieşit din vehicul, moment în care a fost acroşat de un alt autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani, din localitatea Tuşnad, care a intrat în coliziune cu autoturismul răsturnat", anunţă IPJ Harghita.

Cel de-al doilea şofer a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero. Oamenii legii au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor care au dus la producerea accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Accidentat mortal, după ce s-a răsturnat cu maşina pe un drum din Harghita