Antena Meniu Search
x

Ilie Năstase, nouă luni şi zece zile de închisoare cu suspendare după incidentul cu poliţiştii de anul trecut

Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti l-au condamnat marţi, definitiv, la nouă luni şi zece zile de închisoare cu suspendare pe fostul mare tenismen român Ilie Năstase, după incidentul în care acesta a fost implicat cu un echipaj de poliţie anul trecut.

de Redactia Observator

la 09.07.2019, 18:18

Năstase se va afla într-o perioadă de supraveghere de doi ani
Năstase, condamnat la nouă luni şi zece zile de închisoare cu suspendare - Hepta

Magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti l-au condamnat marţi, definitiv, la nouă luni şi zece zile de închisoare cu suspendare pe fostul mare tenismen român Ilie Năstase, după incidentul în care acesta a fost implicat cu un echipaj de poliţie anul trecut.

În mai anul trecut, Ilie Năstase a fost prins în Bucureşti când aparent conducea un autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Ilie Năstase, condamnat definitiv la nouă luni şi zece zile de închisoare cu suspendare

Conform news.ro, fostul mare tenismen a refuzat recoltarea probelor biologice şi a fost implicat într-o ceartă cu membrii echipajului de poliţie.

Năstase a fost încătuşat şi dus la secţie, iar ulterior a fost eliberat, dar i s-a deschis dosar penal.

În februarie anul acesta, magistraţii de la Judecătoria Sector 1 Bucureşti l-au găsit vinovat pe Năstase şi l-au condamnat la nouă luni şi zece zile de închisoare cu suspendare.

Năstase a fost găsit vinovat de comiterea infracţiunilor de refuz sau sustragere de la recoltarea probelor biologice şi conducere a unui vehicul având dreptul de a conduce suspendat.

Atât Năstase, cât şi procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sector 1 Bucureşti au contestat decizia respectivă. Fostul mare tenismen a solicitat să fie achitat, în timp ce procurorii doreau condamnarea la închisoare cu executare a lui Năstase.

În cele din urmă, în cursul zilei de marţi, magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au respins ambele contestaţii şi au menţinut decizia de condamnare la 9 luni şi 10 zile de închisoare cu suspendare, decizie care în acest moment este definitivă.

Ilie Năstase are de respectat mai multe reguli, pe perioada de supraveghere

În plus, Năstase are de achitat 400 de lei, cheltuieli de judecată, şi va fi supravegheat pe o perioadă de doi ani, perioadă în care are de respectat următoarele reguli:

a) să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Bucureşti, la datele fixate de acesta; 

b) să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; 

c)să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; 

d) să comunice schimbarea locului de muncă; 

e)să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Ilie Năstase, nouă luni şi zece zile de închisoare cu suspendare după incidentul cu poliţiştii de anul trecut