Antena Meniu Search
x

Imagini de la accidentul în care a murit Gabi Rîpan, filmate în primele minute după tragedie. "Vă rog, ajutor! Nu mă lăsaţi aici" (Video)

Gabriela Rîpan, o frumoasă studentă în vârstă de 20 de ani, din Suceava, a murit în noaptea de duminică spre luni, într-un groaznic accident la Cluj Napoca. Imaginile filmate de martori, în primele minute după producerea tragediei, sunt dramatice.

de Redactia Observator

la 16.01.2020, 16:26

Gabriela Rîpan, o frumoasă studentă în vârstă de 20 de ani, din Suceava, a murit în noaptea de duminică spre luni, într-un groaznic accident la Cluj Napoca. Imaginile filmate de martori, în primele minute după producerea tragediei, sunt dramatice.

Găbiţă, cum o alintau prietenii, şi-a găsit sfârşitul în propria maşină, un Mercedes de zeci de mii de euro pe care îl primise cadou de la părinţi când a împlinit vârsta de 18 ani.

Destinul Gabrielei s-a frânt brusc, noaptea trecută, chiar în maşina primită cadou la majorat

În noaptea fatidică de duminică spre luni, la volanul bolidului de lux se afla prietenul lui Gabi Rîpan, un tânăr de 19 ani din Florești - Cluj.

Pe acelaşi subiect

Băiatul conducea dinspre Gilău spre Cluj-Napoca când, la un moment dat, a încercat să depăşească un alt autoturism. Din cauza vitezei puternice şi a carosabilului acoperit cu mâzgă, maşina a derapat şi s-a izbit puternic de un stâlp metalic. 

Impactul a fost de o violență extremă.

Un filmuleţ publicat de Ziar de Cluj arată scene de-a dreptul înfiorătoare surprinse în primele minute după producerea tragediei.

Mercedesul s-a rupt în două, tânărul de la volan a fost rănit grav, fiind aruncat în curtea unui târg din apropiere, iar Gabriela Rîpan a rămas încarcerată în maşină. 

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru fiica lui Vasile Rîpan, un cunoscut om de afaceri din Suceava. Fata a murit în drum spre spital.

Dosar penal pentru șoferul vinovat de moartea Gabrielei

Cârjă Tudor Ștefan, tânărul care a băgat-o în mormânt pe Gabriela Rîpan, este cercetat penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, rezultatele toxicologice arătând că tânărul nu se afla sub influenţa drogurilor, aşa cum s-a spus iniţial.

Cârjă Tudor Ștefan, tânărul care a băgat-o în mormânt pe Gabriela Rîpan, este cercetat penal pentru ucidere din culpă

Imediat după accident, băiatul a fost dus la spital, unde medici l-au operat timp de mai multe ore, încercând să-i salveze un picior.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Imagini de la accidentul în care a murit Gabi Rîpan, filmate în primele minute după tragedie. "Vă rog, ajutor! Nu mă lăsaţi aici" (Video)