Antena Meniu Search
x

Ultima fotografie postată de Gabi, tânăra de 20 ani din Suceava ucisă în accidentul de la Cluj

Aceasta este ultima fotografie postată de Gabi Rîpan, tânăra de 20 ani, ucisă de un prieten care conducea o maşină de lux, în urma unui cumplit accident petrecut duminică noapte, la Florești, Cluj.

Aceasta este ultima fotografie postată de Gabi Rîpan, tânăra de 20 ani, ucisă de un prieten care conducea o maşină de lux, în urma unui cumplit accident petrecut duminică noapte, la Florești, Cluj.

Tânăra, studentă la Management la Universitatea Babeş-Bolyai, pare că se pregătea pentru o noapte de distracție.

Ea a postat pe contul de Instagram o fotografie, cu doar câteva ore înainte să moară în cumplitul accident de la Florești, Cluj.

Gabriela Ripan a fost ucisa de prietenul drogat intr-un accident la Cluj
Pe acelaşi subiect

Duminică noapte, în jurul orei 03.00, Gabi se afla într-un autoturism marca Mercedes, care îi aparţinea, dar care era condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, din Floreşti.

Cei doi se aflau pe drumul dintre Gilău şi Cluj-Napoca, iar la un moment dat, şoferul a intrat într-o depăşire şi a pierdut controlul volanului, după ce maşina a derapat.

Din cauza vitezei excesive, autoturismul de lux a lovit un stâlp de metal de pe marginea drumului, iar impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a rupt în două.

Gabriela Ripan a fost ucisa de prietenul drogat intr-un accident la Cluj

În urma accidentului, Gabi, care se afla pe scaunul din dreapta şoferului, a murit, în timp ce şoferul a fost grav rănit şi a ajuns la spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri sociale » Ultima fotografie postată de Gabi, tânăra de 20 ani din Suceava ucisă în accidentul de la Cluj