Antena Meniu Search
x

IMAGINI CRUNTE în Satu Mare! Un bărbat în scaun cu rotile a fost lovit de o şoferiţă, apoi lăsat să zacă în canal! Tânăra de 28 de ani a fugit de la locul accidentului

Accident grav de circulație produs aseară, județul Satu Mare. Mai exact, în localitatea Apateu.

Accident grav de circulație produs aseară, județul Satu Mare. Mai exact, în localitatea Apateu. Potrivit PresaSM, un bărbat în vârstă de 69 de ani, aflat într-un cărucior cu rotile, a fost lovit de o mașină, condusă de o femeie, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Satu Mare. Bărbatul a fost mai apoi lăsat să zacă în canal.

Femeia a plecat de la fața locului, dar s-a întors câteva zeci de minute mai târziu, alături de soțul acesteia. Surse judiciare au declarat pentru PresaSM că femeia nu ar fi știut ce a lovit, crezând că a fost un animal, dar a dorit să se convingă.

La fața locului au ajuns echipe de prim-ajutor ale Serviciului Județean de Ambulanță, care după ce au stabilizat victima au transportat-o la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean în vederea acordării de îngrijiri medicale aprofundate.

Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili cât mai exact condițiile în care s-a petrecut întregul eveniment.

Potrivit primelor informații, bărbatul s-ar fi aflat pe partea carosabilă a drumului.

Persoana vinovată riscă dosar penal pentru vătămare corporală gravă din culpă și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea organelor de poliție.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » IMAGINI CRUNTE în Satu Mare! Un bărbat în scaun cu rotile a fost lovit de o şoferiţă, apoi lăsat să zacă în canal! Tânăra de 28 de ani a fugit de la locul accidentului