Antena Meniu Search
x

Primele imagini cu Antonia, la scurt timp după ce a fost găsită. Fetiţa a stat toată noaptea în frig, pe un câmp (Video)

Fetița din Bacău, localitatea Blăgeşti, dată dispărută, ieri, de părinți, a fost găsită teafără, în această dimineaţă, după mai bine de 18 ore de căutări.

de Redactia Observator

la 24.04.2019, 13:59

Vezi și

Fetița din Bacău, localitatea Blăgeşti, dată dispărută, ieri, de părinți, a fost găsită teafără, în această dimineaţă, după mai bine de 18 ore de căutări.

Antonia a fost găsită pe un câmp.

Fetiţa era conştientă şi a fost preluată de un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Bacău pentru evaluarea stării de sănătate.

Antonia, fetita de 2 ani, disparuta marti seara din Blagesti, a fost gasita in aceasta dimineata de politisti
Pe acelaşi subiect

Antonia a stat toată noaptea în frig fiind îmbrăcată doar cu câteva hăinuţe.

Antonia a fost găsită pe un câmp

Reamintim că fetiţa a dispărut de acasă marţi, iar părinţii au anunţat abia seara la 112 despre situaţie. Cazul a fost preluat de Poliţia Bacău care a cerut sprijinul ISU şi al Jandarmeriei pentru a efectua căutări în zonă.

Începând cu ora 22.00 s-a acţionat fără încetare pentru căutarea fetiţei, fiind efectuate schimburi de tură pentru a asigura continuitatea.

În această dimineaţă, în jurul orei 10.00, miercuri, fetiţa a fost găsită de salvatori pe un câmp din apropierea satului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Primele imagini cu Antonia, la scurt timp după ce a fost găsită. Fetiţa a stat toată noaptea în frig, pe un câmp (Video)