Antena Meniu Search
x

Mihai a căutat-o pe Antonia încontinuu, mai bine de 12 ore. "Am auzit un ţipăt. Când am luat-o în braţe, mi-a zâmbit" (Video)

Mihai are 28 de ani şi lucrează în Poliţia din Bacău din 2016. Au trecut câteva ore bune de când a găsit-o pe Antonia și încă resimte adrenalina la cote maxime.

Mihai are 28 de ani şi lucrează în Poliţia din Bacău din 2016. Au trecut câteva ore bune de când a găsit-o pe Antonia și încă resimte adrenalina la cote maxime.

Mihai s-a alăturat colegilor săi, în căutarea Antoniei, în jurul orei 20.00. Fetiţa dispăruse de la casa familiei din Blăgeşti la în jur de 16.30, însă alarma la 112 a fost dată abia după patru ore.

Poliţistul de 28 de ani spune că a ştiut de la bun început că o va găsi pe Antonia în viaţă.

A început căutările aseară, pe la ora 20.00, şi nu s-a oprit până dimineaţă. Nu a dormit toată noaptea, căutând-o pe cea mică.

Pe acelaşi subiect

De dimineaţă, Mihai a găsit-o pe copilă zgribulită de frig, pe un câmp, nu departe de casă.

Am ştiut că o vom găsi în viaţă

"Au fost ore pline de emoţie şi pline de speranţă, cu ideea că o vom găsi teafără şi nevătămată. Am fost acolo ca să îmi ajut colegii, să o căutăm şi să o găsim. 

Am mai lucrat la anumite cazuri de dispariţie de minori, dar nu la o vârstă atât de fragedă. Căutările au fost asidue şi devenisem frustrat la un moment dat, dar eram plin de speranţă. 

Am mers până la capăt cu gândul că o vom găsi", povesteşte Mihai, gâtuit de emoţie.

Mihai a căutat-o pe Antonia încontinuu, mai bine de 12 ore

Mihai spune că a găsit-o pe Antonia după ce a auzit un sunet venind de undeva, dintr-o zonă cu vegetaţie densă.

"Am auzit un ţipăt, m-am indreptat către acel sunet, am ajuns într-o zonă cu vegetaţie densă, la vreo 40 de metri de casă şi am găsit-o. Am întrebat-o dacă se numeşte Antonia şi a răspuns că da. Fetiţa era conştientă, mi-a zâmbit când am luat-o în braţe. I-am luat mânuţele în palma mea şi erau reci. Era îmbrăcată.

Apoi m-am îndreptat către locuinţa ei şi am înmânat-o mamei, care a început să plângă de bucurie, era foarte emoţionată", îşi aminteşte Mihai, la câteva ore după ce a găsit-o pe fetiţă.

Chiar dacă nu are copii, poliţistul băcăuan spune că a simţit o emoţie unică, specială. 

Fetiţa dispărută din Bacău, căutată de zeci de oameni

Reamintim că fetiţa a dispărut de acasă marţi, iar părinţii au anunţat abia seara la 112 despre situaţie. Cazul a fost preluat de Poliţia Bacău care a cerut sprijinul ISU şi al Jandarmeriei pentru a efectua căutări în zonă.

De dimineaţă, Mihai a găsit-o pe copilă zgribulită de frig, pe un câmp, nu departe de casă

Începând cu ora 22.00 s-a acţionat fără încetare pentru căutarea fetiţei, fiind efectuate schimburi de tură pentru a asigura continuitatea.

În această dimineaţă, fetiţa a fost găsită pe un câmp din apropierea satului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mihai a căutat-o pe Antonia încontinuu, mai bine de 12 ore. "Am auzit un ţipăt. Când am luat-o în braţe, mi-a zâmbit" (Video)