Antena Meniu Search
x

Imagini cu criminalul Gheorghe Dincă, la reconstituire. Zeci de oameni furioşi, lângă maşina Poliţiei (video)

Imagini cu criminalul Gheorghe Dincă, la reconstituire. Zeci de oameni furioşi, lângă maşina Poliţiei, pe câmpurile de lângă Caracal, acolo unde criminalul i-a dus pe anchetatori.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 29.07.2019, 18:52

Gherorghe Dincă, criminalul din Caracal
Imagini cu criminalul Gheorghe Dincă, la reconstituire. Zeci de oameni furioşi, lângă maşina Poliţiei (video) - Captură video

Imagini cu criminalul Gheorghe Dincă, la reconstituire. Zeci de oameni furioşi, lângă maşina Poliţiei, pe câmpurile de lângă Caracal, acolo unde criminalul i-a dus pe anchetatori.

Gheorghe Dincă a fost dus luni pe câmpurile de lângă Caracal şi pe malul Oltului, unde le-a indicat anchetatorilor că ar fi dus corpul fără viaţă al Luizei, adolescenta de 19 ani pe care a răpit-o în aprilie, a abuzat-o mai multe luni şi apoi a ucis-o.

Bărbatul a fost dus cu o autospecială a forţelor de ordine în locurile pe care el le-a indicat, după ce a recunoscut că a ucis-o pe fată.

Zeci de oameni au urmărit maşina Poliţiei în care era criminalul, huiduind şi strigând după Gheorghe Dincă. Anchetatorii au decis după drumurile pe câmpuri să nu mai meargă luni, din nou, la casa bărbatului.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În vârstă de 66 de ani, acesta a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Mâceşanu, 15 ani, şi Luiza Melencu, 19 ani, după ce le-a luat la ocazie în Caracal, le-a dus la el acasă, le-a violat şi bătut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Imagini cu criminalul Gheorghe Dincă, la reconstituire. Zeci de oameni furioşi, lângă maşina Poliţiei (video)