Meniu
Search
x

IMAGINI INEDITE cu Sorin Grindeanu! Premierul, aşa cum nu l-ai mai văzut (GALERIE FOTO)

Experienţă inedită pentru premierul României! Sorin Grindeanu a vizitat ieri Centrul Tehnic de la Titu, judeţul Dâmboviţa, unde a făcut un drive test cu un Dacia Duster cu cutie automată şi unul cu o maşină electrică. 

la 05.04.2017, 08:13

Experienţă inedită pentru premierul României! Sorin Grindeanu a vizitat ieri Centrul Tehnic de la Titu, judeţul Dâmboviţa, unde a făcut un drive test cu un Dacia Duster cu cutie automată şi unul cu o maşină electrică. 

”Chiar mă bucur. Este pentru prima dată când am condus un Duster cu cutie automată - vă rog frumos să încercaţi - şi o maşină electrică, de asemenea. Chiar e o senzaţie plăcută”, a declarat premierul.

Şeful Executivului i-a asigurat pe reprezentanţii Renault că infrastructura, în special tronsonul de autostradă Sibiu-Piteşti, reprezintă una dintre priorităţile cabinetului său.

Pe acelaşi subiect

”Centrul Tehnic de la Titu reprezintă pentru noi, pentru România, un exemplu de cum trebuie să se dezvolte din punctul nostru de vedere o companie de succes. De prea multe ori am fost învăţaţi în aceşti ani sau s-a investit în ţara noastră pentru că forţa de muncă este plătită cum este, spre deosebire de alte ţări şi s-a venit şi s-a investit şi din acest punct de vedere.

La Titu, în schimb, dacă vorbim şi de industria auxiliară care s-a dezvoltat pe lângă Centrul Tehnic de aici, vorbim de aproximativ 4.000 de ingineri. E un centru tehnic care este al doilea, după cel din Franţa, ceea este un lucru foarte bun. (...) Am avut discuţii aplicate cu reprezentanţii Renault (...) Nu sunt primul, dar sper să fiu ultimul cu care să se discute despre infrastructură. Se discută din 2007 de acest lucru aici.

Cred că e timpul să uităm de vorbe, să trecem la fapte. I-am asigurat pe reprezentanţii Renault că infrastructura, mai ales tronsonul Sibiu — Piteşti, este una dintre priorităţile noastre”, a mai spus prim-ministrul.

Grindeanu a marcat vizita la şi printr-un mesaj postat pe Facebook.

"Centrul Tehnic Renault de la Titu este al doilea cel mai mare din lume al companiei și e perfect compatibil cu cel similar din Franța. Inteligența românească face diferența!Și, da, am și testat azi mai multe modele Dacia și Reanult pe pistele de încercare de la Titu. Mașinile, mai bune decât șoferul", a scris premierul pe reţeaua de socializare.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » IMAGINI INEDITE cu Sorin Grindeanu! Premierul, aşa cum nu l-ai mai văzut (GALERIE FOTO)