Antena Meniu Search
x

Video Imagini revoltătoare în Neamț. Patru pui de urs sunt scoși din bârlog și aruncați în zăpadă

Imagini revoltătoare în Piatra Neamț. Mai mulți bărbați se filmează în timp ce scot patru pui de urs din bârlog și îi abandonează în zăpadă și îi manipulează manipulează brutal pentru a le identifica genul, a transmis asociația Casa lui Patrocle – Animal Rescue, pe Facebook.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 19.02.2021, 08:14

Momentul în care ursuleții sunt aruncați în zăpadă
Momentul în care ursuleții sunt aruncați în zăpadă - Casa lui Patrocle - Animal Rescue / Facebook
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Patru bărbați, aflați probabil într-o exploatare forestieră, se filmează în timp ce scot patru ursuleți din bârlog, îi aruncă în zăpadă și îi manipulează brutal pentru a le identifica genul.

Imaginile au fost făcute publice de asociația pentru protecția animalelor Casa lui Patrocle - Animal Rescue, care a postat filmarea pe Facebook, susținând că a fost făcută în județul Neamț. 

"Patru pui de urs scoși brutal din bârlog și aruncați prin zăpadă! Patru indivizi aflați pesemne într-o exploatare forestieră scot puii și-i manipulează brutal pentru a le identifica sexul! În loc să sune la 112 sau să anunțe Ocolul Silvic, sau măcar să aibă reacții de oameni normali - ei fac din asta o distracție pe măsura minților și sufletelor limitate pe care le au! Nu se știe ce s-a intâmplat cu puii de urs. 

Cel care a filmat lucrează pe taf undeva in județul Neamț și-i cunoaștem identitatea. Iar filmarea este facută cu siguranță in Neamț. Bănuim că azi", a transmis, pe Facebook, asociația Casa lui Patrocle - Animal Rescue.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În imagini se observă cum indivizii aruncă puii în zăpadă, apoi îi ridică brutal pentru a afla dacă sunt femele sau masculi. Porivit sursei citate, nu se știe ce s-a întâmplat cu animalele. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Imagini revoltătoare în Neamț. Patru pui de urs sunt scoși din bârlog și aruncați în zăpadă