Antena Meniu Search
x

Video Imagini surprinse din cursa nebună a bărbatului din Bucureşti, care şi-a răpit fosta iubită şi fetiţa

Au apărut imagini surprinse de camerele de supraveghere din cursa nebună făcută de bărbatul din Bucureşti care şi-a răpit fosta iubită şi pe fiica lor şi a lovit cinci maşini. Mai târziu, bucureşteanul îşi abandonează autoturismul.

de Monica Palade

la 07.02.2022, 16:21

Vezi și

În imagini se vede cum individul intră cu viteză într-o maşină parcată, care loveşte la rândul său o dubă. Bărbatul nu opreşte, ci întoarce maşina şi îşi continuă cursa nebună. 

Reamintim că un bărbat din Bucureşti şi-a răpit fosta iubită şi pe fiica lor, după o urmărire ca în filme, în trafic. Femeia de 35 de ani se afla împreună cu fetiţa într-o mașină condusă de actualul partener. În momentul în care acesta din urmă a intrat cu maşina într-un stâlp, agresorul a scos-o din autoturism sub ameninţarea cuţitului pe fosta parteneră şi pe fiica pe care o aveau împreună şi le-a forţat să urce într-o altă maşină. Răpirea a fost descoperită după ce bărbatul a condus nebuneşte prin oraş şi a lovit încă cinci vehicule.

Cursă nebună din răzbunare

Sâmbătă dimineață, un bărbat a sunat la 112 și a sesizat că mașina lui a fost lovită de un alt autoturism, șoferul acestuia din urmă fugind de la locul accidentului, însoțit de o femeie și o fetiță. Polițiștii au stabilit că femeia de 35 de ani, împreună cu actualul iubit și fiica sa, în timp ce se aflau in trafic, au observat ca sunt urmăriți de fostul partener al femeii, iar șoferul, în încercarea de a scăpa, a virat brusc, dar a lovit un stâlp.

"În acel moment, fostul concubin, sub amenințare, cu un cuțit, le-a tras pe cele două din mașină, le-ar fi introdus cu forța în autoturismul său și a plecat în viteză. Pe traseul urmat, bărbatul ar fi lovit cinci mașini parcate, după care și-ar fi abandonat autoturismul care nu mai funcționa, în scurt timp fiind depistat de polițiști", a transmis Poliția Capitalei.

Polițiștii au stabilit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat, iar la testarea cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0, 53 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, fata, care acuza dureri la nivelul brațului și feței, a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Bărbatul a fost reținut și prezentat magistraților, care au dispus arestarea sa preventivă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Imagini surprinse din cursa nebună a bărbatului din Bucureşti, care şi-a răpit fosta iubită şi fetiţa