Antena Meniu Search
x

Imagini din fața Tribunalului București. Trafic deviat și angajați evacuați, după o alertă cu bombă (Video)

Clădirea Tribunalului București a fost evacuată, vineri dimineață, după ce a fost primit un e-mail prin care se anunța că în sediul instituţiei este o bombă. După mai multe ore de căutări, care au afectat activitatea instanței, s-a stabilit că amenințarea a fost una falsă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 05.06.2020, 15:47

Imagini din fața Tribunalului București.Trafic deviat și angajați evacuați, după alerta cu bombă Vezi și
  • Amenințarea cu bombă a fost făcută printr-un e-mail trimis pe adresa tribunalului.
  • Angajații au fost evacuați iar echipele pirotehnice au început verificările.

Toate şedințele de judecată au fost întrerupte iar activitatea instanțelor sistată. Cei care erau aduși la instanță pentru verificarea măsurilor preventive au fost urcați în dube și conduși către centrele de detenție.

Angajații instituției au așteptat afară ca verificările echipelor pirotehnice să se încheie. 

Traficul în zonă a fost deviat pe sensul spre Piața Unirii.

”În această dimineață, în jurul orei 10.00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată direct, de către jandarmii ce efectuează paza sediul Tribunalului București, despre faptul că a fost receptionată o informare cu privire la faptul că în sediul instituției este amplasat un dispozitiv cu potențial exploziv. La fața locului au fost aplicate măsurile din competență, devierea traficului rutier în zonă, delimitarea și interzicerea accesului în zonă. Persoanele din clădire au fost evacuate. Spațiul este verificat de către specialiști pirotehniști”, se arată într-un comunicat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Imagini din fața Tribunalului București. Trafic deviat și angajați evacuați, după o alertă cu bombă (Video)