Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Imaginile care arată cum medicul din Caracal conduce beat şi loveşte în cele din urmă o şoferiţă care circula regulamentar

Accidentul provocat în august de șeful secției de chirurgie de la Spitalul din Caracal nu a fost o întâmplare. O demonstrează o filmare înregistrată de camera de bord a șoferului care se afla în spatele său. Timp de cinci minute, medicul conduce haotic și evită în ultima clipă impactul cu autoturismele care veneau din sensul opus, ori cu parapetul. Clipul, făcut public azi, se încheie cu momentul în care, în cele din urmă, răneşte o şoferiţă care circula regulamentar.

de Redactia Observator

la 23.09.2024 , 20:06

Este momentul în care doctorul Stefan Bogdan Persu de la Spitalul Caracal se izbește de mașina șoferiței care venea de pe sensul opus, pe DN6. Impactul a fost filmat de camera de bord a mașinii aflate în spatele medicului. Filmarea, cu o durată de cinci minute, arată însă că șeful secției de chirurgie a fost la un pas de accident în numeroase rânduri.

Revoltător este faptul că reputatul chirurg era pe drum spre spital, având programată o operație

În imagini se vede că bărbatul circulă haotic, intră și iese de pe contrasens, iar în anumite momente aproape că loveşte parapetele. Etilotestul a arătat că medicul consumase alcool. "Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, în cazul bărbatului valoarea indicată a fost de 1,00 mg/l alcool pur în aerul respirat", a declarat Andreea Mateescu, Poliția Dolj.

Vezi și

Revoltător este faptul că reputatul chirurg era pe drum spre spital, având programată o operație dis de dimineaţă iar apoi avea o gardă până a doua zi. Șefii spitalului au deschis o anchetă internă. Șoferița în vârstă de 42 de ani a ajuns la spital cu răni la mâini și la picioare, dar viața sa nu a fost pusă în pericol. Medicul nu a putut fi contactat de Observator pentru un punct de vedere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi avut vreodată probleme medicale după ce aţi cumpărat haine de la second hand?
Observator » Evenimente » Imaginile care arată cum medicul din Caracal conduce beat şi loveşte în cele din urmă o şoferiţă care circula regulamentar