Antena Meniu Search
x

Impact devastator în Teleorman. Două autobuze au fost spulberate de un TIR după o depășire inconștientă. Cele trei autovehicule au luat foc, sunt mai mulţi răniţi

Două autobuze şi un TIR au fost implicate, vineri dimineaţă, într-un accident rutier produs pe E 70, în judeţul Teleorman, fiind declanşat Planul Roşu de Intervenţie. Centrul Infotrafic a anunţat, iniţial, că trei persoane au nevoie de îngrijiri medicale şi că se intervine pentru stingerea unui incendiu izbucnit la autocamion. Ulterior, IPJ Teleorman a precizat că patru persoane au fost rănite, fiind transportate la spital, şi că toate cele trei autovehicule implicate au luat foc. Traficul este blocat.

de Redactia Observator

la 22.09.2023, 13:49

Vezi și

UPDATE 10:00 Din informațiile primite, în accidentul rutier au fost implicate 18 persoane, 4 dintre acestea, 2 adulți și 2 minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre minori a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar celelalte 3 persoane au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Alexandria. Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme.

UPDATE 09:50 ”La data de 22 septembrie a.c., pe DE 70, între Bujoreni şi Prunaru, a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autobuze şi un ansamblu tir. În urma impactului, cele trei vehicule au luat foc, iar patru persoane au fost rănite, fiind transportate la unităţi medicale”, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Teleorman.

UPDATE 09:30 Potrivit primelor informaţii, un microbuz, care venea dinspre Bucureşti, a intrat în depăşirea unui autocar, care mergea pe acelaşi sens. TIR-ul nu a mai putut evita la timp impactul şi a spulberat cele două vehicule. Sunt patru victime în urma accidentului din Teleorman. Tre răniţi au fost transportaţi la spital, iar a patra victimă, un adolescent de 16 ani, a fost preluat de elicopterul SMURD. 

Potrivit ISU Teleorman, accidentul rutier în care au fost implicate două autocare şi un TIR a avut loc între localităţile Bujoreni şi Prunaru, pe E70.

Pe acelaşi subiect

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie.  

Echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, 8 ambulanţe SMURD şi 6 ambulanţe SAJ. 

În sprijinul forţelor din teren, a fost solicitat şi un elicopter SMURD.Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple şi două ambulanţe  SMURD.

De asemenea, de la nivelul ISU Bucureşti-Ilfov au fost suplimentate forţele de intervenţie cu 1 ambulanţă SMURD cu medic şi 1 autospecială pentru transport victime multiple.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Impact devastator în Teleorman. Două autobuze au fost spulberate de un TIR după o depășire inconștientă. Cele trei autovehicule au luat foc, sunt mai mulţi răniţi