Antena Meniu Search
x

Impact devastator între un Audi A6 şi un TIR. Trei tineri au murit pe Centura Focşaniului

Trei persoane au murit în urma unui accident rutier între un Audi A6 şi un TIR, pe şoseaua de centură a Focşaniului. Tragedia s-a petrecut în jurul orei 01:00. Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii evenimentului rutier.

de Redactia Observator

la 06.08.2021, 08:30

Impact devastator între un Audi A6 şi un TIR. Trei tineri au murit pe Centura Focşaniului
Impact devastator între un Audi A6 şi un TIR. Trei tineri au murit pe Centura Focşaniului - ISU Vrancea

Trei tineri au murit în noaptea de joi spre vineri pe centura Focşaniului, în urma coliziunii între un TIR și un Audi A6. La momentul impactului devastator, la volanul mașinii s-ar fi aflat un tânăr de doar 19 ani, scrie Jurnal de Vrancea. În aceeași mașină se mai aflau doi tineri, unul de 22 de ani și celălalt de aproximativ 25 de ani, toți din Vrancea.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de intervenție de la ISU Vrancea, SAJ Vrancea, dar și de la Poliție și Jandarmerie. 

“În cursul nopții, ora 01:20, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Vrancea au fost anunțați prin apel 112 despre faptul că pe Drumul Național 2 E85, pe centura municipiului Focșani, zona Supeco, a avut loc un accident rutier între un tir și un autoturism. În zona producerii accidentului, traficul s-a desfășurat alternativ, fiind blocat pe sensul de mers Focșani- Buzău. În urma coliziunii, cele 3 persoane din autoturism au decedat. Conducătorul tirului nu se afla sub influența băuturilor alcoolice în momentul producerii evenimentului. Acesta nu a necesitat îngrijiri medicale. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, poliţiştii efectuând cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Vrancea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Impact devastator între un Audi A6 şi un TIR. Trei tineri au murit pe Centura Focşaniului