Antena Meniu Search
x

IMPACT VIOLENT pe Splaiul Independenţei! Două maşini s-au ciocnit frontal! Ambii şoferi AU MURIT (VIDEO DRAMATIC)

Accident grav în urmă cu puţin timp pe Splaiul Independenţei, în zona Semănătoarea! Doi bărbaţi au murit, după ce maşinile pe care le conduceau s-au ciocnit frontal extrem de violent.

Update ora 12:35 - Din primele informaţii, se pare că şoferul de taxi ar fi vrut sa întoarcă pe linie dublă continuă.

După impact, taxiul a fost aruncat între două autobuze care erau în staţie, fără călători.

Şoferul de taxi a rămas încarcerat, fiind nevoie de decopertarea maşinii pentru a putea fi scos. Din păcate, bărbatul a decedat având leziuni incompatibile cu viața.

Update ora 11:50 - În urma impactului teribil care a avut loc în urmă cu puţin timp, în Capitală, şoferii ambelor maşini implicate în accident au decedat.

Pe acelaşi subiect

Este vorba despre şoferul unui taxi, în vârstă de 66 de ani, şi cel al autoturismului cu care s-a ciocnit, un bărbat de 53 de ani.

De asemenea, în au mai fost răniţi alţi doi bărbaţi, cu vârste cuprinse între 40 şi 50 de ani, aceştia fiind transportaţi la Spitalul Universitar.

Ştirea iniţială:

Accident grav în urmă cu puţin timp pe Splaiul Independenţei, în zona Semănătoarea! Un bărbat a murit şi mai multe persoane sunt rănite, după ce două maşini s-au ciocnit frontal extrem de violent. Se intervine cu descarcerarea.

Un taximetrist a murit, în urmă cu puţin timp, după ce s-a ciocnit frontal cu un alt autoturism, pe Spaiul Independenței, în apropiere de intersecția cu strada Virtuții.

În urma accidentului, alte trei persoane au fost rănite, şoferul celuilalt autoturism fiind în stopcardiorespirator.

Revenim cu detalii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » IMPACT VIOLENT pe Splaiul Independenţei! Două maşini s-au ciocnit frontal! Ambii şoferi AU MURIT (VIDEO DRAMATIC)