Antena Meniu Search
x

Cine este POLIŢISTUL MORT în teribilul accident de lângă Vama Veche. "O zi tristă pentru noi. Am mai pierdut un coleg ..."

Tragedie, noaptea trecută, pe DN39 între localitățile 2 Mai și Vama Veche. Un poliţist din Vaslui, în vârstă de 53 de ani, care a fost detaşat pe litoral, a murit într-un teribil accident. În aceeaşi maşină se mai afla un jandarm, care a fost rănit, având patru coaste fracturate.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 27.07.2017, 09:40

Tragedie, noaptea trecută, pe DN39 între localitățile 2 Mai și Vama Veche. Un poliţist din Vaslui, în vârstă de 53 de ani, care a fost detaşat pe litoral, a murit într-un teribil accident. În aceeaşi maşină se mai afla un jandarm, care a fost rănit, având patru coaste fracturate.

Poltrivit unui comunicat al IPJ Constanţa, "la data de 27.07.2017, ora 00.00, agentul șef adjunct de poliție H. IOAN COLINEL din cadrul IPJ Vaslui, detașat pe litoral, aflat în timpul serviciului, a condus o autospecială a M.A.I., pe un drum secundar dinspre plaja 2 Mai către DN 39 şi ajungând la intersecţie cu DN 39, a pătruns pe drumul național, efectuând viraj la stânga către Vama Veche, moment în care a fost actoșat în partea din stânga-spate, de un alt autoturism înmatriculat în Constanța, condus de N. RĂZVAN FLORIN, de 22 de ani, pe DN 39, dinspre 2 Mai către Vama Veche.

Echipajul M.A.I. era compus dintr-un polițist de ordine publică detașat din cadrul IPJ Vaslui pe litoral şi un jandarm din cadrul G.M.J. Constanța.

Pe acelaşi subiect

În urma impactului cele două autoturisme au fost proiectate în afara părţii carosabile, către dreapta". 

GALERIE FOTO: Cine este POLIŢISTUL MORT în teribilul accident de lângă Vama Veche. "O zi tristă pentru noi. Am mai pierdut un coleg ..."

În accident, poliţistul a fost grav rănit, fiind în stop-cardiorespirator. Cadrele medicale sosite la faţa locului au început manevrele de resuscitare, dar, în ciuda eforturilor depuse, bărbatul a fost declarat decedat.

De asemenea, în accident au fost răniţi colegul jandarm din cadrul G.M.J. Constanța, care se afla pe locul din dreapta faţă în maşina Poliţiei, șoferul celuilalt autoturism, N. RĂZVAN FLORIN, şi pasagera din dreapta faţă, V. LARISA ADELINA, de 21 de ani, din același autoturism.

Polițistul detașat pe litoral din cadrul I.P.J. Vaslui intrase în serviciu la ora 20.00, avea 53 de ani, era căsătorit și avea trei copii.

"O zi tristă pentru noi. Am mai pierdut un coleg. Agent șef principal Hrisu Ioan Colinel din cadrul I.P.J. Vaslui, detașat la Birou de Poliție Vama Veche din județul Constanța, avea 53 de ani, era căsătorit și avea trei copii.

Suntem alături de familia îndoliată, căreia îi transmitem sincere condoleanțe", au mai transmis colegii poliţistului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cine este POLIŢISTUL MORT în teribilul accident de lângă Vama Veche. "O zi tristă pentru noi. Am mai pierdut un coleg ..."