Antena Meniu Search
x

Video În Iași, ca-n Las Vegas: bărbat fără permis, prins beat cu Rolls Royce-ul decapotabil pe un ger năprasnic

Un Rolls Royce auriu, decapotabil, a fost ridicat în trafic marţi dimineaţă de către polițiştii ieșeni. La volan era un cunoscut afacerist din Iași, băut și cu permisul de conducere suspendat. Nici autoturismul de lux nu avea actele în regulă.

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 18:47

bărbatul cu Rolls Royce în Iași
În Iași, ca-n Las Vegas: bărbat fără permis, prins beat cu Rolls Royce-ul decapotabil pe un ger năprasnic - Ziarul de Iași

Potrivit Ziarul de Iași, şoferul este Sorin Rotariu, un om de afaceri din industria barurilor și a jocurilor de noroc.

Bărbatul a reușit să le bifeze pe toate: consumase alcool, avea permisul auto suspendat, a refuzat să fie condus la spital pentru prelevarea de probe biologice și, colac peste pupăză, autoturismul Rolls Royce, deși impresionant, nu era înmatriculat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ce spune Poliția din Iași. Dosar penal pentru Sorin Rotariu

Poliţiştii de la Rutieră au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 56 de ani, care circula pe raza municipiului Iași. În urma verificărilor efectuate în baza de date a rezultat că acesta ar avea permisul de conducere cu suspendat.

De asemenea, șoferul emana halenă alcoolică, însă acesta a refuzat conducerea la o unitate medicală în vederea prelevării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de "conducerea unui vehicul fără permis de conducere", "refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice" precum și "punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat", au transmis reprezentanții IPJ Iași.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » În Iași, ca-n Las Vegas: bărbat fără permis, prins beat cu Rolls Royce-ul decapotabil pe un ger năprasnic