Antena Meniu Search
x

"Inacceptabil și nedrept". Trei persoane, interzise la viitoarele petreceri Pride de la Casa Albă după ce au pozat topless pe peluză

Trei persoane care participau la o petrecere Pride de la Casa Albă au fost fost interzise de la evenimentele viitoare după ce au pozat topless pe peluza reședinței oficiale.

de Redactia Observator

la 14.06.2023, 08:17

Trei persoane, interzise la viitoarele petreceri Pride de la Casa Albă după ce au pozat topless pe peluză
Trei persoane, interzise la viitoarele petreceri Pride de la Casa Albă după ce au pozat topless pe peluză - TIKTOK/ROSE MONTOYA

Secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, a descris comportamentul drept „inacceptabil” și „nedrept” față de ceilalți. Rose Montoya, o femeie trans, influencer și avocat, a fost una dintre persoanele interzise după ce a postat un videoclip pe rețelele de socializare. Ca răspuns, Rose Montoya a spus că a te afișa topless la Washington este legal și că nu avea intenția de a fi vulgară, potrivit BBC.

Sute de invitați au fost participat la evenimentul la care a prezenti și Joe Biden

Ea a postat un videoclip de 58 de secunde cu evenimentul de la Casa Albă, care a inclus un moment în care este văzută topless, cu mâinile la piept, lângă doi bărbați trans, care erau fără cămașă. „Suntem topless la Casa Albă?”, întreabă cineva care nu apare în cadru.

A fost nedrept pentru sutele de participanți care au fost acolo pentru a-și celebra familiile. Acest comportament este inadecvat și lipsit de respect pentru orice eveniment de la Casa Albă. Nu reflectă evenimentul pe care l-am găzduit pentru a sărbători familiile LGBTQI+ sau celelalte sute de invitați care au fost prezenți. Persoanele din videoclip nu vor fi invitate la evenimente viitoare”, a spus Karine Jean-Pierre.

Videoclipul postat de Rose îi prezenta și pe președintele american Joe Biden și pe prima doamnă Jill Biden vorbind pe podium și ulterior salutând-o pe Rose. Sute de invitați au fost prezenți la eveniment, despre care Casa Albă a spus că a fost cea mai mare petrecere Pride găzduită vreodată la casa și biroul oficial al președintelui.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Inacceptabil și nedrept". Trei persoane, interzise la viitoarele petreceri Pride de la Casa Albă după ce au pozat topless pe peluză