Antena Meniu Search
x

Încă un cadru medical a pierdut lupta cu virusul. Eduard Gherzan ar fi împlinit 50 de ani în ianuarie

Este doliu la Spitalul Judeţean de Urgenţă Timişoara. Medicul Eduard Gherzan a pierdut lupta cu virusul. El ar fi împlinit 50 de ani în această lună. 

de Monica Palade

la 07.01.2021, 15:22

Încă un cadru medical a pierdut lupta cu virusul. Eduard Gherzan ar fi împlinit 50 de ani în ianuarie - Facebook/Eduard Gherzan
  • Încă un cadru medical a pierdut lupta cu coroanvirus
  • Mesaje impresionante pentru medicul mort
  • Şi medicul Mihai Horia Nicolae a pierdut lupta cu coronavirus
  • Doliu şi la spitalul Gherla 

Medicul s-a simţit rău încă din luna decembrie, însă a ajuns mult prea târziu la spital.   

„Nenorocitului asta de virus, ne-a mai luat un coleg.... EDUARD GHERZAN., în ianuarie ar fi împlinit virsta de 50 ani. A lucrat SPITAL JUDETIAN DE URG. TIMIȘOARA, CASA AUSTRIA RADIOLOGIE. Un coleg și prieten minunat. Drum lin către stele și Dumnezeu sa te odihneasca în pace suflet minunat”, scrie pe pagina de Facebook Medici la datorie.

Apropiaţii au postat mesaje impresionante pe pagina de Facebook a medicului

"Oprește, Doamne, trecerea! Știu că unde nu e moarte nu e nici iubire - și totuși, Te rog; oprește, Doamne, ceasornicul cu care ne măsori destrămarea." Lucian Blaga uneori vremurile ne răpesc prea repede oamenii faini din jurul nostru... Iar plecarea lor lasă un gol ce nu poate fi înțeles... Zâmbetul, vorbele pe fugă, dar pline de sens ne vor lipsi din vâltoarea orelor de la cabinet, dar amintirea ta o vom avea mereu în suflet! Sa - i aduni și în cer pe îngeri în jurul tău ca să poți trimite speranța și liniște celor de pe pământ... Unde e atât de multă nevoie acum...”.

“Condoleanţe familiei şi tuturor celor care l-au iubit şi apreciat! Eu am avut ocazia să mă bucur de performanţa corului dirijat de Dumnealui şi a fost o experienţă de neuitat! Odihnească-se în pace!”

“Imi pusesem ceasul sa sune la 8.30: eu am deschis ochii iar un om drag a hotarat ca vrea sa se mai odihneasca... o vreme! Acel om drag pentru toti esti tu, Ted(Eduard Gherzan).

Iti multumim ca ai lasat ca Dumnezeu sa ni se descopere prin tine si familia ta,ca ne-ai fost exemplu si ca ai fost mereu acolo: la repetii,cand am avut nevoie ai sarit in ajutor si ca ai facut ca viata noastra de student in Timisoara sa fie plina de cantec si culoare.

Nu ti-ai lasat familia singura,noi ne rugam in continuare pentru ea si stim ca Dumnezeu e deja acolo! 

Cu regret, o mica corista care te-a respectat si apreciat foarte mult!”, sunt doar câteva mesaje care au apărut pe pagina lui Eduard Gherzan. 

Şi medicul Mihai Horia Nicolae a pierdut lupta cu coronavirus

Medicul Mihai Horia Nicolae a murit, miercuri, la 68 de ani. Reputatul specialist era şeful Secţiei de Ortopedie şi Traumatologie din cadrul Spitalului Mangalia şi fusese infectat cu noul coronavirus.

De-a lungul carierei profesionale, dr. Mihai Horia Nicolae a efectuat peste 10.000 de operaţii. Cel mai mult se mândrea că a realizat prima endoproteză de şold în judeţul Constanţa, în 1987, intervenţie pe care o realiza foarte des la unitatea medicală din Eforie Sud.

Doliu şi la spitalul Gherla 

Doliu a fost şi la Spitalul din Gherla, unde medicul Shalash Abdel Rahman, şeful compartimentului Chirurgie al Spitalului Gherla, a murit de COVID-19. Doctorul avea 60 de ani şi a suferit mai multe complicaţii cauzate de infecţia cu COVID-19. 

Anunţul a fost făcut pe pagina de Facebook a Spitalului Municipal Gherla.

„Covidul nu alege! Cu adâncă durere vă aducem la cunoştinţa faptul că azi a plecat dintre noi un coleg şi un profesionist: dr.Shalash Abdel Rahman. Suntem îndureraţi. Noi am ales să ne vaccinăm împotriva COVID. Nu toţi am avut această şansă“, au transmis reprezentanţii spitalului din Gherla.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Încă un cadru medical a pierdut lupta cu virusul. Eduard Gherzan ar fi împlinit 50 de ani în ianuarie