Antena Meniu Search
x

Video Încă un copil lovit pe trecere de maşina de Poliţie: s-a întâmplat în Bacău. Reacţia martorilor: "În şocul meu, am urât poliţiştii vreo 5 minute"

Încă un copil a fost lovit pe trecerea de pietoni de o maşină de Poliţie. După incidentul din Bucureşti, unde o fată a murit, iar alta a fost rănită, un episod similar s-a petrecut în Bacău.

Clara Mihociu
de Clara Mihociu

la 17.02.2022, 17:31

Vezi și

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost lovit pe trecerea de pietoni de o maşină de poliţie, în zona Gării Bacău. Din imaginile surprinse de una dintre camerele de supraveghere din zonă se poate observa cum adolescentul începe să alerge de pe trotuar, trece pe trecerea de pietoni fără să se asigure şi este acroşat de maşina de poliţie.

Tânărul a fost transportat la spital şi este în afara oricărui pericol. "În cursul acestei după amiezi la Serviciul de Primiri Urgenţe Copii a fost adus cu ambulanţa un minor de 16 ani care a fost accidentat pe trecerea de pietoni de o maşină. Minorul se prezenta aparent bine, cu un cucui la cap, însă pe timpul staţionării în sală a început să manifeste pierderi uşoare de memorie. În aceste condiţii a fost trimis la investigaţii de imagistică, respectiv Computer Tomograf urmând să fie văzut şi de un neurochirurg. În funcţie de rezultatul consultului şi a investigaţiei, medicul neurochirurg va decide dacă este sau nu cazul să fie internat", se arată în comunicatul Spitalului Judeţean Bacău.

"Am fost acolo, copilul a fugit fix pe lângă mine, a fost efectiv un sprint, primul meu gând a fost: unde fugi aşa copile, că nu e ok, pe urmă s-a auzit buf. În şocul meu, am urât poliţiştii vreo 5 minute. Pe urmă am început să realizez că niciun alt şofer, mergând regulamentar, nu ar fi reuşit să frâneze la timp", spune o femeie, martoră a accidentului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Încă un copil lovit pe trecere de maşina de Poliţie: s-a întâmplat în Bacău. Reacţia martorilor: "În şocul meu, am urât poliţiştii vreo 5 minute"