Antena Meniu Search
x

Video Poliţistul care a ucis-o pe Raisa va fi testat cu detectorul de minciuni. Întrebările cruciale la care anchetatorii speră să afle răspuns

Poliţistul care a ucis o fată, pe trecerea de pietoni, va fi testat cu detectorul de minciuni. Familia a solicitat asta, după ce agentul nu a reuşit să explice în cele 21 de zile câte s-au scurs de la accident unde anume se grăbea.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.02.2022, 20:18

Vezi și

Procurorul de caz şi-a dat acordul ca poliţistul care le-a lovit pe cele două fetiţe pe trecerea de pietoni să fie testat cu aparatul poligraf. Sunt încă multe întrebări la care anchetatorii încearcă să găsească un răspuns. În primul rând, procurorii vor să înţeleagă ce făcea poliţistul în timp ce conducea de nu le-a văzut pe cele două fetiţe. De asemenea, încearcă să afle unde se grăbea, dacă avea girofarul pornit, dar şi ce i-a spus colegul acestuia în momentul în care îi schimba hainele imediat după accident.

Mai mult, a fost aprobată inclusiv cererea ca Marina, cea de-a doua fetiţă lovită pe trecerea de pietoni, să fie audiată pentru a spune tot ce s-a întâmplat în acel moment.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Poliţistul care a ucis-o pe Raisa va fi testat cu detectorul de minciuni. Întrebările cruciale la care anchetatorii speră să afle răspuns