Antena Meniu Search
x

Bloc turn ÎN FLĂCĂRI, în nord-vestul Londrei! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al Ambasadei României în Marea Britanie

Un incendiu uriaş a cuprins în această dimineaţă un întreg bloc de locuinţe din nord-vestul Londrei. Potrivit pompierilor, sunt 30 de răniţi şi mai multe persoane decedate.

Un incendiu uriaş a cuprins în această dimineaţă un întreg bloc de locuinţe din nord-vestul Londrei. Potrivit pompierilor, sunt 30 de răniţi şi mai multe persoane decedate.

Comandanta brigăzii pompierilor din Londra, Dany Cotton, a catalogat indendiul drept un ”incident fără precedent”, precizând că nu a mai văzut aşa ceva în cariera sa de 29 de ani.

Citeşte şi: Martor al INFERNULUI din Londra: Oamenii îşi aruncau disperaţi copiii pe geam şi strigau după ajutor. Totul s-a aprins în câteva secunde! (VIDEO)

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ambasada României la Londra a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, pentru a verifica dacă în urma incendiului care a cuprins un bloc turn din vestul Capitalei britanice au fost afectaţi cetăţeni români. Aceştia pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale misiunii diplomatice.

Citeşte şi: INCENDIU URIAŞ în Londra! Un bloc turn cu 27 de etaje ARDE de câteva ore bune şi se poate PRĂBUŞI în orice moment. Sunt MORŢI şi RĂNIŢI - LIVE VIDEO

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord are în atenţie incendiul şi a întreprins, în regim de urgenţă, demersuri pe lângă autorităţile locale, pentru a verifica dacă au fost afectaţi cetăţeni români.

Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte că cetăţenii români afectaţi pot solicita asistenţă consulară la următoarele numere de telefon ale Ambasadei României în Regatul Unit al Marii Britanii şi al Irlandei de Nord: 0044 20 76029833; 0044 20 76027328;0044 20 76036694; 0044 20 76025193;  0044 20 7603 0572; 0044 20 7602 2065, apelurile fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center în regim de permanenţă sau pe numărul de urgenţă al misiunii dplomatice - 0044 7738716335.

Citeşte şi: De ce a luat foc blocul turn din Londra. Locatarii clădirii Grenfell Tower fac ACUZAŢII INCREDIBILE! (VIDEO)

Serviciul londonez de ambulanţă anunţă că 30 de persoane au fost duse la cinci spitale din capitala britanică, în urma incendiului care a cuprins un bloc turn din vestul Londrei, relatează The Associated Press.

Citeşte şi: IMAGINI CUTREMURĂTOARE la Londra, ca la 11 septembrie! Blocaţi de flăcări, oamenii strigă ajutor de la ferestre sau se aruncă pe geam (VIDEO)

Reprezentanţi ai ambulanţei au declarat că echipajele rămân la faţa locului, în timp ce pompierii continuă să lupte cu flăcările la clădirea de 27 de etaje.

Citeşte şi: Români din Londra au filmat INFERNUL de la Grenfell Tower: "Uite blocul, ARDE blocul!" (VIDEO)

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Bloc turn ÎN FLĂCĂRI, în nord-vestul Londrei! Anunţ de ULTIMĂ ORĂ al Ambasadei României în Marea Britanie