Antena Meniu Search
x

Video Incendiu la un bloc din Constanţa, oamenii au sărit pe geam ca să se salveze. Trei persoane au ajuns la spital

Speriaţi de moarte, locatarii unui bloc din Constanţa au sărit pe geam ca să scape dintr-un incendiu. Unul dintre apartamentele de la parter a luat foc, iar oamenii nu mai puteau respira din cauza fumului gros.

de Redactia Observator

la 03.05.2021, 19:32

Vezi și

Incendiul a avut loc în cartierul din containere, care a fost construit pe vremea lui Radu Mazăre, pentru beneficiarii de ajutor social. Abia respirând, o tânără a fost dusă pe braţe la ambulanţă. Opt oameni au nevoie de mască de oxigen după ce s-au înecat cu fum. Alţi 75 s-au salvat singuri, înainte să ajungă pompierii.

Martor: Au sărit pe geam mulţi, pe geam au sărit

Când au ajuns pompierii, în bloc deja nu se mai putea vedea nici la un pas distanţă.

Martor: A venit cu masca aia, ne-a luat de mână şi pe bâjbâite am ieşit pe scări.

Incendiul a izbucnit în apartamentul unei femei care locuieşte la parter. Era plecată la o vecină şi bănuieşte că totul a pornit de la un scurtcurcuit.

Proprietara locuinţei arse: Eu am avut numai frigiderul în priză, aveam televizorul şi un aparat mic. În rest, n-am avut nimic.

Administratorul are altă ipoteză

Bogdan Chircorian, administrator: Panoul electric pare în regulă. Se pare că este vorba de o candelă, nu de panoul electric. Informaţiile sunt contradictorii, dar tind să cred că este vorba de o candelă.

Trei persoane au ajuns la spital în urma incendiului, dar sunt în afara oricărui pericol. Blocul este construit din containere suprapuse. Fostul primar, Radu Mazăre, a şi stat o noapte în arest, după ce DNA l-a acuzat că a primit 175.000 de euro mită de la un om de afaceri ca să câştige licitaţia pentru construirea întregului cartier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Incendiu la un bloc din Constanţa, oamenii au sărit pe geam ca să se salveze. Trei persoane au ajuns la spital