Antena Meniu Search
x

Video Incendiu lângă Cluj-Napoca: mansarda unui bloc din Floreşti, cuprinsă de flăcări. Intervenţia pompierilor, filmată cu drona

Un nor de fum gros se ridică, din nou, în comuna Floreşti din judeţul Cluj, după ce flăcările au cuprins mansarda unui bloc. Pompierii au intervenit cu şapte autospeciale pentru stingerea incendiului, iar până în acest moment nu au fost raportate victime. Speriaţi de focul de la mansardă, locatarii s-au autoevacuat şi aşteaptă, cu sufletul la gură, să vadă ce s-a ales de apartamentele lor.

de Redactia Observator

la 19.06.2022, 13:22

Vezi și

Un incendiu a cuprins, duminică, mansarda unui bloc din Floreşti, Cluj. Potrivit primelor informaţii puse la dipoziţie de reprezentanţii ISU Cluj, a fost afectată o suprafaţă de circa 300 de metri pătraţi. Pompierii s-au deplasat la faţa locului cu șapte autospecialele cu apă şi două autoscări, iar preventiv, a fost solicitat şi un echipaj SMURD. Nu a fost nevoie de intervenţia medicilor, întrucât locuitorii impobilului, aproximativ 15 persoane, s-au autoevacuat la timp. Până în acest moment nu au fost raportate persoane rănite în incident.

Incendiu din Floreşti, Cluj, stins cu cratiţa de pompieri

Incendiul de duminică nu este primul care a afectat comuna clujeană Floreşti în ultima vreme. Iar modul în care s-a intervenit cu două luni în urmă ar fi de râs, dacă n-ar fi de plâns. Opt apartamente s-au făcut scrum într-un incendiu din Floreşti, iar oamenii dau vina pe pompieri pentru amploarea dezastrului. Au venit târziu şi, când în sfârşit au sosit, nu au avut cu ce să stingă flăcările. Nu au reuşit să folosească autoscara, aşa că au încercat să lupte cu focul cu .... cratiţa cu apă.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Incendiu lângă Cluj-Napoca: mansarda unui bloc din Floreşti, cuprinsă de flăcări. Intervenţia pompierilor, filmată cu drona