Antena Meniu Search
x

Video Incendiu violent la acoperişul unui bloc de 10 etaje, în complexul studenţesc din Timişoara. A fost emisă avertizare RO-Alert

S-a dat alarma marţi după amiaza în Timişoara. Un incendiu puternic a izbucnit la acoperişului unui bloc de 10 etaje din apropierea complexului studenţesc din oraş. Fumul dens este vizibil de la câţiva kilometri distanţă, iar locuitorii din apropiere au primit mesaj RO-Alert.

de Redactia Observator

la 13.09.2022, 16:56

Vezi și

Incendul a izbucnit la acoperişul unui bloc de 10 etaje din complexul studenţesc din Timişoara. Apelul la 112 a fost dat în jurul orei 15:10. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri care încearcă să stingă flăcările uriaşe.

Blocul fusese recent reabilitat, iar acum muncitorii efectuau reparaţii la acoperiş. Fumul dense se vede de la zeci de kilometri distanţă.

Fumul gros, vizibil de la kilometri distanţă

Incendiul a cuprins întreg acoperişul, kar ISU anunţă că de la sosirea forțelor și mijloacelor la locul intervenției, incendiul nu s-a propagat.

Pe acelaşi subiect

La locul incendiului au intervenit şi mai multe maşini de ambulanţă. Oamenii din clădire au reuşit să se autoevacuze înainte de sosirea pompierilor. În total 38 de persoane au fost scoase din bloc. Până în acest moment nu se ştie exact de la ce a pornt incendiul.

Deocamdată pompierii nu au reuşit să afle dacă există victime.

Material realizat cu ajutorul informaţiilor furnizate de reporterul Observator, Iulia Pop

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Incendiu violent la acoperişul unui bloc de 10 etaje, în complexul studenţesc din Timişoara. A fost emisă avertizare RO-Alert