Antena Meniu Search
x

Video "Mamă, ce-i acolo! Doamne!". Un incendiu puternic a făcut prăpăd într-un bloc din Voluntari

Incendiu puternic, ieri, la mansarda unui bloc din Voluntari. Oamenii au reuşit să iasă la timp din apartamente, însă mai multe animale de companie au rămas captive în blocul inundat de fum. Pompierii au scos în ultima clipă din clădire o pisică și un câine. După ce i-au evacuat din clădirea plină de fum, militarii le-au pus şi mască de oxigen, pentru că abia mai respirau.

Andre Rotaru
de Andre Rotaru

la 13.09.2022, 09:49

Vezi și

Mamă, ce-i acolo! 

Da, fii atent ce fum e! Doamne! Acolo!

Incendiul a izbucnit ieri dupa-amiază, într-un apartament de la etajul 6 al unui bloc din Voluntari. Flăcările violente s-au extins cu repeziciune şi au înghiţit întreg acoperişul, pe o suprafaţă de aproximativ 500 de metri pătraţi. Fumul negru, care a inundat întreg blocul, se putea observa de la sute de metri distanţă.

Andre Rotaru, reporter Observator: Incendiul a pornit de la un apartament de la etajul 6. Proprietarul ar fi fost acasă atunci când a izbucnit vâlvătaia. Ar fi auzit mai multe bubuituri și ar fi ieșit imediat din locuință.

Pe acelaşi subiect

Animale de companie, salvate de pompieri

Pompierii, sosiți cu opt autospeciale de stingere şi trei autoscări, au reușit să potolească vâlvătaia.  

Daniel Vasile, ISU Bucureşti Ilfov: Nu sunt persoane ranite ca urmare a acestui eveniment. Mai este de precizat faptul ca pompierii au reusit sa scoata din apartamentele care erau afectate de fum si de flacara si cateva animale. In speta, pisici si un caine.  

Echipajele SMURD au oferit ingrijiri medicale de urgenta, inclusiv terapie cu oxigen, si unor animale de companie salvate in timpul interventiei. După ce le-au scos din clădirea plină de fum, animalele abia mai respirau şi au primit primul ajutor de la salvatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » "Mamă, ce-i acolo! Doamne!". Un incendiu puternic a făcut prăpăd într-un bloc din Voluntari